پرسشکده مرجع پرسش و پاسخ فارسی ایران

مسئله‌ی مهم آن است که هرگز از سؤال‌کردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.

نمی دانید؟! بپرسید!

می دانید؟! پاسخ دهید!


یه سوال دیگه هم داشتم من معمولا به سایت شما زیاد سر میزنم چون سوالاتی که از شما پرسیده میشه شما به بصورت دقیق وکامل به اون جواب میدین یکی از کربراتون پرسیده بود پرولاکتین یعنی چی؟ که من باوجودی که چندین بار آزمایش پرولاکتین دادم معنیشو نمیدونستم من همون شخصیم که ژنیکوماستی داشت اولین باری که آزمایش هورمونی دادم این نتایج بدست اومد T.S.H 3.5 NORMAL0.32-4.8 PROLACTIN 24.2 NORMAL 5-25 TESTOSTERONE 13.2 NORMAL 2-6.9 این ازمایش اولیم بود که تستوسترونم خیلی بالا بود پرولاکتین هم که شما گفتین برای تحریک سینه برای تولید شیر هستش خیلی زیاد بود وقتی ازمایشمو پیش پزشک معالجم بردم یه قرص خاجی برام تجویز کرد اسمش DOSTINEX بود 0.5میلی گرم این دارو ساخت ایتالیاست و دو شیشه از اون رو خریدم که تو هرکدومش دو قرص بود دکتر گفته بود نصفش کنم و هفته ای یه دونشو بخورم بعد از 4 ماه دوباره رفتم و آزمایش دادم T4 9.4 NORMAL 4.4 - 12.5 T3 1.2 NORMAL 0.5 - 1.9 T.S.H 1.4 NORMAL 0.4 - 6.2 PROLACTIN 13.1 NORMAL 1.8 - 20 TESTOSTERONE 7.8 NORMAL 2- 6.9 تو ازمایش دوم هم بازم تستسترونم بالا بود اما پرولاکتینم پایین تر اومده بود حالا نظر شما در مورد مشکل من چیه و باید چکار کنم ببخشید که سوالم زیاد طولانی شد

1 پاسخ 1

در مورد دارو در سئوال قبلی شما پاسخ داده شده . اما بنظر من شما باید اقدامات تشخیصی دیگری را هم انجام دهید که عبارتند از : اندازه گیری هورمونهای FSH-LH-ACTH-GH و انجام یک تصویر برداری MRI از غده هیپوفیز. آدنومهای هیپوفیز گاهی فقط یک هورمون مثلا پرولاکتین را ترشح می کنند و گاهی دو یا چند همرمون را بصورت توام . اگر تستوسترون شما هم بالا بوده ممکن است آدنومی در هیپوفیز هم پرولاکتین ترشح می کن و هم گونادوتروپین که محرک بیضه است . ضمنا آدنومهای هیپوفیز به شکل میکروآدنوم یا ماکرو آدنوم هستند که با تصویر برداری میتوان تا حدی کمک گرفت . بهر حال در این مرحله بنظر من باید اقدامات بالا برای تصمیم گیری بهتر در تشخیص صورت پذیرند .

برگرفته از : http://www.drsamsampathology.ir/ (دکتر سید رضا صمصام شریعت)



من پاسخ بهتری دارم !


عبارت های جستجو شدهعبارت های جستجو شده