پرسشکده مرجع پرسش و پاسخ فارسی ایران

مسئله‌ی مهم آن است که هرگز از سؤال‌کردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.

نمی دانید؟! بپرسید!

می دانید؟! پاسخ دهید!



در اینجا لیست پرسش های مرتبط با کلیدواژه (دکتر پیمان صالحی) را مشاهده می فرمائید.
در حال حاضر 509 پرسش مرتبط با کلیدواژه در پرسشکده موجود است.
برای مشاهده پاسخ هر یک از پرسش ها بر روی آن پرسش کلیک نمایید.
برای مشاهده ی عکس های مرتبط با کلیدواژه ، اینجا را کلیک کنید.


دکتر پیمان صالحی : با سلام در صورتی که هیچ گونه علامتی ندارید فعلا نیاز به اقدام خاصی بجز پیگیری هر 6-12 ماه با سونوگرافی ندارید.رسوب کلسیم در بافت پروستات اغلب خوش خیم است ونیاز به درمان خاصی ندارد. میزان ادرار باقیمانده نیز در شرایط مختلف ممکن است متفاوت باشد در مورد شما میزان ان چشمگیر نیست ولی در صورتی که علایمی مانند سوزش ادرار تکرر ادرار اشکال در ادرار کردن دارید میبایست بیشتر مورد بررسی قرار بگیرید. با تشکر  [ 1387-11-19 ]   لینک مستقیم
ردیف پرسش
1 سلام -من چند هفته ایی است که ازدواج کرده ام ، ولی برای نزدیکی با خانمم دچار مشکل شده ایم، بدلیل اینکه مجرای تناسلی همسرم کمی کوچک است و هنگام نزدیکی درد زیادی میکشد و به همین دلیل هنوز دخول انجام نداده ایم. به نظر شما باید از چه دارو ، ژل یا روشی استفاده کنیم؟(البته از ژل لیدوکائین 2.5% استفاده کردیم که تاثیری نداشت) - با تشکر از شما
2 سلام خسته نباشيد ميخواستم درباره فوايد و مضررات قرص هايي از قبيل ترامادول،سيلدنافيلد ، كلروميپرامين و ... در جلوگيري از انزال زودرس بدانم ؟
3 سلام ببخشيد من يه سوال راجع به شوهرم داشتم اون 24 سالشه و ما تصميم به بارداري گرفتيم شوهرم آزمايش اسپرم داده كه در اون تعداد اسپرمهاش 20 ميليون و تعداد گلبولهاي سفيدش هم 7-5 بوده و دكتر آزمايشگاه گفته اسپرم زنده نداره ميخواستم بدونم مشكلش مهم است يا نه؟ و ؟ايا لازمه به مراكز ناباروري مرجعه كنيم؟در ضمن من خودم هيچ مشكل خاصي ندارم
4 با سلام خدمت آقای دکتر آیاپروستاتیت مزمن که درمان نشده باشد میتواند باعث ناتوانی جنسی گردد؟ یا فقط باعث کاهش میل جنسی میشود؟ با تشکر
5 با سلام خدمت دكتر پيمان صالحي من 24ساله مجرد هستم و دارايه واريكسل درجه3سمت چپ هستم ودر اخرين ازمايشي كه 3ماه پيش دادم تعداد اسپرم42ميليون و حركت ان 35درصد بود من بنا به مشكلاتي نميتوانم تا يك ساله ديگه عمل كنم ايا مشكلي جبران ناپذير در اين يك سال ايجاد ميشه يا نه لطفا بگوييد در اين مدت چه كنم لطفا تو رو به خدا راهنمايي كامل كنيد و بگوييد در اين مدت چه كنم با سپاس ممنون
6 با سلام من 10 شهريور امسال عمل واريكوسل را انجام دادم و 2 ماه پس از عمل مقدار اسپرم اينجانب از 8 ميليون به 70 ميليون رسيد ولي حركت اسپرم اينجانب اينگونه بود كه 20 درصدgood پانزده درصد fair پنج درصد poor و شصت درصد nil سئوالي كه داشتم اينكه با اين شرايط احتمال باور كردن من چقدر است و چگونه ميتوانم مشكل را برطرف كنم در ضمن من الان از قرصهاي ويتامين e و كلوميفن به مدت 2 ماه است كه استفاده ميكنم آيا اين قرصها ميتواند در درمان ناباروري به من كمك كند يا نه و با شرايط بالا احتمال بچه دار شده من چقدر است 5 ماه بعد از عمل واريكوسل نتايج آزمايش اسپرم اينجانب به شرح زير است volum 4 color milky appearance: opal liquifacti:30 viscosity:mod ph:7.7 sperm count:60000000 abnormal forms:30% motility 3 hrs:20%good 30%fair 15%poor 35% nil wbc :1-2 rbc:----- حال با توجه به آزمايش اوليه و آزمايش بعد كه به ترتيب 2 و 5 ماه بعد از عمل واريكوسل است شرايط من براي براي بچه دار شدن چيست و ادامه مصرف ويتامين e و كلومفين ميتواند به من كمك كند و چه داروهايي بايد استفاده كنم و نحوه درمان من چگونه است
7 با عرض سلام خدمت شما مدتی هست که با لمس کیسه بیضه چپم یک چیز مثل یک رگ که تورم کرده باشد احساس می کنم (یک چیز کرمی شکل ) که از وسط بیضه تا پشت ان امتداد دارد بنظر شما آیا عفونت و واریکوسل چنین علائمی دارند یا نه و بنظر شما چه نوع بیماری است البته گاهی اوقات لمس آن آسان نیست
8 با سلام افشين 35 ساله با كد رهگيري 76123424 هستم . اينجانب بعضي وقت ها دچار تكرر ادرار مي شوم آيا رسوب كلسيم پروستات نياز به مراجعه ودرمان دارويي ندارد ودرمان قطعي آن چگونه و به چه صورت مي باشد . با تشكر از پاسخ شما
9 با سلام آقای دکتر صالحی سن من را پرسیدید 38 سال دارم که گفتم بعد از عمل اپاندیس خروج منی کم و در نهایت الان سه سال است منی از من خارج نمیشود قرص سودو افدرین تا چه حد عوارض مضر دارد و ایا جهت درمان انزال معکوس و یا عدم انزال موثر است؟
10 اسلام وخسته نباشید می خواستم درمورد واریسکول سوال کنم واینکه من واریسکول دوطرفه دارم وتعداد اسپرمهایم 30میلیون وحرکت آنها30 کمی ضعیف است آیا مشکل نازایی دارم یانه باتوجه به اینکه 18ماه است ازدواج کردم وهنوز بچه دار نشدام
11 با سلام من چهار ماه پیش عمل واریکوسل دو طرفه انجام داده ام اکنون بعد از گذشت این مدت با بلند کردن بیش از 3 کیلو و یا بعد از اجابت مزاج رگهای بالای بیضه ها درد میگیرد میخواستم بدانم آیا این شرایط طبیعی است و تا چه مدت بهبودی کامل طول می کشد . با سپاس از وقتی که در اختیار بیماران می گذارید
12 با سلام : افشين 35 ساله خواهشمند است نتيجه آزمايش و سونوگرافي ، ودرصورت امكان راه درمان را براي اينجانب تشريح فرماييد . باتشكر از زحمات شما Urinalysis *Macroscopic Macroscopic Color Yellow WBC 0-1 Appearance Clear RBC 0-1 Specific gravity 1019 EP.Cells 1-2 Ph Asid Bacteria Neg. Protein Neg. Crystal Neg. Glucose Neg. Casts Neg. Ketones Neg. Blood Neg. Bilirubin Neg. Urobilinogen Neg. Culture Negative Hormones Test result units reference values Proststic Specific Antigen 0.5 ng/ml up to 4 Determination of psa is very Useful in monitoring.psa is also elevated in benign prostatic hypertrophy , prostatitis . Ferr P.S.A 0.35 ng/ml 40 years :0.05 - 3.4 General Biochemistry Test result units reference values FBS 87 mg 70-110 Blood urea 30 mg 15-45 Uric acid 6.2 mg 3-8 Cholesterol 167 mg Guidelines for blood Cholesterol nonfasting 1-Desirable 240 mg/dl do LDL-Chol Triglyceride 148 mg Low Risk : Less than 150 Moderate Risk : 200-400 High Risk : More Than 400 Creatinine (serum ) 1.2 mg 0.5-1.5 HDL-Cholesterol 36 mg/dl Men. 20-29 age 31-63 Men. 30-39 age 29-62 Men. 40-49 age 30-64 Men. 50-59 age 28-71 LDL-Cholesterol 101.4 mg/dl Classification : 160 mg/dl High- Risk Calcuim 9.1 mg 0.8 - 10.5 Phosphorus 3.4 mg Childern : 4 - 6.5 Adult : 2.5 - 5 Atherogenic (LDL/HDL) 2.8 mg Low Risk : < 3.5 سونوگرافي كليه ومجاري ادراري با تعيين رزيدو كليه راست با طول تقريبي 98 ميلي ليتر وكليه چپ104 ميلي ليتر هريك در موقعيت طبيعي مشاهده مي شوند. حدود، اكو وضخامت كرتكس ومدولاري دوكليه طبيعي است. دردوكليه سنگ يا هيدرونفروز مشاهده نشد. مثانه جداري منظم وبا ضخامت طبيعي دارد. درون لومن مثانه سنگ يا ضايعه ديگري مشاهده نشد. پس از تخليه ادرار باقيمانده درون مثانه حدود 40-30 ميلي ليتر است. پروستات به ابعاد 37*28*27 ميلي متر وحجم آن حدود 15 سانتي متر مكعب با حدود مشخص داراي كانون برجسته اكوژن كلسيفيكاسيون در قسمتهاي مياني پارانشيم خود مي باشد. نتيجه : كليه ها طبيعي اند.پروستات با حجم طبيعي است ولي پرانشيم كلسيفيه دارد وپس از تخليه ادرار مقدار كمي رزيدو در مثتنه مشاهده شد
13 باسلام به دکتر صالحی من 31 سالم و18ماه است که ازدواج کرده ام چون دراین مدت بچه دارنشده ام به پزشک مراجعه کردم وایشان طی آزمایشاتی که ازمن گرفتند مشحص شد که واریسکول دوطرفه دارم وتعداداسپرمهایم 30میلیون وحرکت ضعیف جزئی دارند می خواستم بدونم که آیا ربطی به باروری دارد آگرعمل جراحی انجام بدم مشکل حل می شود باتشکر عبدالله
14 با سلام.میخواستم بدونم اگه منی خارج از واژن و روی پهلوی دختر باکره بریزه وطی آن دست من آلوده به منی بشه و اثاری از منی بمونه و همون دست با واژن تماس پیدا کنه احتمال بارداری هست ؟ و اسپرم تا چه مدت در هوای آزاد خاصیت بارداری داره ؟ البته واژن یه مایع آبکی هم تولید کرده باشه ؟ایا اسپرم میتونه به داخل واژن حرکت کنه ؟میخواستم از نگرانی و سر در گمی در بیام .لطفا به همه سوالاتم پاسخ دهید . با تشکر قبلی از سایت مفیدتون.
15 با سلام بنده 4 ماه پیش عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم هم اکنون بعد از بلند کردن اجسام بیش از 3 کیلو و یا بعد اجابت مزاج و یا بعد از نزدیکی رگهای بالای بیضه ها درد میگیرد میخواستم بدانم آیا این شرایط طبیعی است و تا چه مدت دیگر طول میکشد با تشکر
16 با سلام خدمت آقاي دكتر من 27 ساله و متاهل هستم مدتي است (حدود 4 ماه) كه از لحاظ جنسي دچار مشكل شدم. خيلي دير تحريك ميشم و آلتم يه حالت بي حسي داره. بعضي وقتا موقع مقاربت نعوظ آلتم از بين ميره . عضله پي سي هم خوب عمل نمي كنه و انقباضات خوبي هنگام نعوظ يا ارضا شدن نداره. اکثر اوقات در عضله رانم احساس درد می کنم و گاهی توقات کمر درد هم دارم.بعضی اوقات ادرارم با تاخیر میاد و کم فشاره.لطفا" راهنماييم كنيد با تشكر
17 با سلاو و سپاس وقتی من انزال می شم منی از من جهش نداره و خیلی آروم بیرون میاد،چطور می تونم با جهش منی رو بیرون بیارم
18 با سلام و خسته نباشید بنده 23 سالم می باشد که دچار خودارضایی بودم با خواندن مطلب شما آن را ترک کرده ام ولی از آن تاریخ به بعد هر هفته یک یا دوبار جنب میشوم این امر خسته کننده شده (می دانم می فرمایید باید ازدواج کنم ولی زمانی نمی توانم او را ارضا کنم چه فایده ) که این امر به مشکلاتم می افزاید لطفا من را یاری کنید که باید چه کار کنم با تشکر
19 با سلام مدتیه که ناحیه کوچکی از بیضه و انتهای آلت من قرمز شده و خارش دارد و خارش شدید آن باعث زخم آلتم می شود. ضمنا سوزش ادرار و .. و بیماری مقاربتی هم ندارم. لطفا راهنمایی کنید از چه دارو یا پمادی استفاده کنم؟
20 با سلام من 10 شهريور امسال عمل واريكوسل را انجام دادم و 2 ماه پس از عمل مقدار اسپرم اينجانب از 8 ميليون به 70 ميليون رسيد ولي حركت اسپرم اينجانب اينگونه بود كه 20 درصدgood پانزده درصد fair پنج درصد poor و شصت درصد nil سئوالي كه داشتم اينكه با اين شرايط احتمال باور كردن من چقدر است و چگونه ميتوانم مشكل را برطرف كنم در ضمن من الان از قرصهاي ويتامين e و كلوميفن به مدت 2 ماه است كه استفاده ميكنم آيا اين قرصها ميتواند در درمان ناباروري به من كمك كند يا نه و با شرايط بالا احتمال بچه دار شده من چقدر است جناب دكتر من قبلا اين سئوال را از شما پرسيده بودم و شما گفتيد كه بايد صبر كنم ولي از شما خواهشمندم توضيحات بيشتري را بفرماييد و اينكه درمان من چيست
21 سلام آقای دکتر صالحی حدود 3 سال پیش آپاندیسم عمل کردم که سه ماه بعدش خروج منی کم و در نهایت الان حدود سخ سال است از من منی نمی آید نوار مثانه و سونوگرافی اثر دیابت بر مثانه را تایید کرده اند ولی بعضی پزشکان عوامل روحی را باعث آن میدانند بفرمایید چه عواملی از خروج منی جلوگیری میکنند؟ ایا درمان دارد؟ در صورت درمان دارویی است یا جراحی؟
22 با سلام . پسری هستم 24 ساله . 8 ماه پیش متوجه ابتلا به سرطان بیضه شدم و پس از جراحی بیضه چپ مرا در آوردند و 2 ماه بعد جراحی لنفاوی شکم انجام دادم و پس از این جراحی دیگر آب منی ازم خارج نشد ولی به طور کامل ارضا میشوم اگر امکان دارد می خواستم بدانم که این مشکل درمان می شود ویا خیر ؟ با سپاس فراوان از زحمتهای شما
23 با سلام و خسته نباشید من دختری 26 ساله هستم که چند ماهی است که در قسمت تحتانی شکمم اغلب قسمت راست با وجود فاصله جند سانتی از مثانه درد دارم .در این بین سه نکته وجود دارد,اولآ,تا به حال دو بار برای من تشخیص سنگ کلیه داده شده یکی به علت وجود خون در ادرار و دیگری به دلیل وجود درد در ناحیه ذکر شده که حتی به کشاله ران نیز کشیده می شد. ولی درهر دو بار سونوگرافی انجام شده ولی چیزی دیده نشده است(البته در هر دو بار باوجود تاخیر چند روزه نسبت به زمان شروع درد انجام گرفته) ثانبآ،در کل قسمت تحتانی شکم من اسکار (به علت انجام جراحی Body image) وجود دارد.و در آخر چند ماه پیش پس از بروز این درد به تجویز پزشک سونوگرافی و آزمایش خون و ادرار انجام دادهام ولی مشکل خاصی دیده نشد. با توجه به وضعیت من علت بروز دردچیست؟لطفآ راهنمایی بفرمائید. با سپاس
24 باسلام من 28 سالمه و حدود 9ساله که خوارضایی میکنم.به صورت خوابیدن روی زمین.حدود یک ساله که دچار ناتوانی جنسی شدم.من این کارو در روز حدود سه بار انجام میدادم بدون اطلاع از عوارضش به متخصص هم مراجعه کردم و اون فقط ویگرا تجویز کرد در ضمن جواب سونگرافی هم طبیعی بود خواهش میکنم به من بگیید امکان خوب شدن من هست یانه؟اگه جواب سوال منو بدید یک دنیا ممنون میشم.
25 اسلام به دکتر صالحی بعدازعمل واریکوسل دوطرفه آزمایش اسپرم چندماه بعد انجام می شود بعد ازیک ماه امکان باروری چند درصد می باشد