پرسشکده مرجع پرسش و پاسخ فارسی ایران

مسئله‌ی مهم آن است که هرگز از سؤال‌کردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.

نمی دانید؟! بپرسید!

می دانید؟! پاسخ دهید!


سلام. من 6 ماه پيش طي آزمايش متوجه شدم واريكسل درجه 3 دارم انوقت تعداد اسپرمها 84ميليون و تحرك 30 درصد داشت و نرمال بود.دكتر گفت بايد عمل كنم اما با توجه به شرايطي فعلا نميتوانم با انجام آزمايشات 6 ماهه به من مهلت دادند. هم اكنون بعد از6 ماه آزمايش دادم و نرمال بود ، تعداد اسپرمها 60ميليون و تحرك 45درصد شده است. با توجه به كم شدن اسپرم و بالارفتن تحرك چه توصيه اي داريد آيا عمل با توجه با اين آزمايشات ضروري است يا باز ميتوان عقب انداخت؟؟؟؟ و اين وضعيتم چقدر براي باروري من مشكل ايجاد خواهد كرد؟؟؟؟

1 پاسخ 1

اگر حركت سريع و روبه جلوي اسپرم 45% است نرمال است و ميتوانيد 6 ماه بعد مجددا آزمايش دهيد ولي اگر كل حركت 45 5 است ضعيف است و احتياج به جراحي است

برگرفته از : http://www.drhaghighat.ir/ (دکتر مجید حقیقت)



من پاسخ بهتری دارم !


عبارت های جستجو شدهعبارت های جستجو شده