پرسشکده مرجع پرسش و پاسخ فارسی ایران

مسئله‌ی مهم آن است که هرگز از سؤال‌کردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد.

نمی دانید؟! بپرسید!

می دانید؟! پاسخ دهید!


دکتر پیمان صالحی : با سلام در صورتی که هیچ گونه علامتی ندارید فعلا نیاز به اقدام خاصی بجز پیگیری هر 6-12 ماه با سونوگرافی ندارید.رسوب کلسیم در بافت پروستات اغلب خوش خیم است ونیاز به درمان خاصی ندارد. میزان ادرار باقیمانده نیز در شرایط مختلف ممکن است متفاوت باشد در مورد شما میزان ان چشمگیر نیست ولی در صورتی که علایمی مانند سوزش ادرار تکرر ادرار اشکال در ادرار کردن دارید میبایست بیشتر مورد بررسی قرار بگیرید. با تشکر  [ 1387-11-19 ]   لینک مستقیم

با سلام : افشين 35 ساله خواهشمند است نتيجه آزمايش و سونوگرافي ، ودرصورت امكان راه درمان را براي اينجانب تشريح فرماييد . باتشكر از زحمات شما Urinalysis *Macroscopic Macroscopic Color Yellow WBC 0-1 Appearance Clear RBC 0-1 Specific gravity 1019 EP.Cells 1-2 Ph Asid Bacteria Neg. Protein Neg. Crystal Neg. Glucose Neg. Casts Neg. Ketones Neg. Blood Neg. Bilirubin Neg. Urobilinogen Neg. Culture Negative Hormones Test result units reference values Proststic Specific Antigen 0.5 ng/ml up to 4 Determination of psa is very Useful in monitoring.psa is also elevated in benign prostatic hypertrophy , prostatitis . Ferr P.S.A 0.35 ng/ml 40 years :0.05 - 3.4 General Biochemistry Test result units reference values FBS 87 mg 70-110 Blood urea 30 mg 15-45 Uric acid 6.2 mg 3-8 Cholesterol 167 mg Guidelines for blood Cholesterol nonfasting 1-Desirable 240 mg/dl do LDL-Chol Triglyceride 148 mg Low Risk : Less than 150 Moderate Risk : 200-400 High Risk : More Than 400 Creatinine (serum ) 1.2 mg 0.5-1.5 HDL-Cholesterol 36 mg/dl Men. 20-29 age 31-63 Men. 30-39 age 29-62 Men. 40-49 age 30-64 Men. 50-59 age 28-71 LDL-Cholesterol 101.4 mg/dl Classification : 160 mg/dl High- Risk Calcuim 9.1 mg 0.8 - 10.5 Phosphorus 3.4 mg Childern : 4 - 6.5 Adult : 2.5 - 5 Atherogenic (LDL/HDL) 2.8 mg Low Risk : < 3.5 سونوگرافي كليه ومجاري ادراري با تعيين رزيدو كليه راست با طول تقريبي 98 ميلي ليتر وكليه چپ104 ميلي ليتر هريك در موقعيت طبيعي مشاهده مي شوند. حدود، اكو وضخامت كرتكس ومدولاري دوكليه طبيعي است. دردوكليه سنگ يا هيدرونفروز مشاهده نشد. مثانه جداري منظم وبا ضخامت طبيعي دارد. درون لومن مثانه سنگ يا ضايعه ديگري مشاهده نشد. پس از تخليه ادرار باقيمانده درون مثانه حدود 40-30 ميلي ليتر است. پروستات به ابعاد 37*28*27 ميلي متر وحجم آن حدود 15 سانتي متر مكعب با حدود مشخص داراي كانون برجسته اكوژن كلسيفيكاسيون در قسمتهاي مياني پارانشيم خود مي باشد. نتيجه : كليه ها طبيعي اند.پروستات با حجم طبيعي است ولي پرانشيم كلسيفيه دارد وپس از تخليه ادرار مقدار كمي رزيدو در مثتنه مشاهده شد

1 پاسخ 1

با سلام در صورتی که هیچ گونه علامتی ندارید فعلا نیاز به اقدام خاصی بجز پیگیری هر 6-12 ماه با سونوگرافی ندارید.رسوب کلسیم در بافت پروستات اغلب خوش خیم است ونیاز به درمان خاصی ندارد. میزان ادرار باقیمانده نیز در شرایط مختلف ممکن است متفاوت باشد در مورد شما میزان ان چشمگیر نیست ولی در صورتی که علایمی مانند سوزش ادرار تکرر ادرار اشکال در ادرار کردن دارید میبایست بیشتر مورد بررسی قرار بگیرید. با تشکر

برگرفته از : http://www.drsalehi.ir/ (دکتر پیمان صالحی)



من پاسخ بهتری دارم !


عبارت های جستجو شدهعبارت های جستجو شده