جستجوجستجو
تبلیغات
تبلیغات متنی
فروشگاه کامپیوتر فیض

نازلترین قیمت بازار در حوزه کامپیوتر و لوازم جانبی

تبلیغات
تبلیغات

در اینجا لیست پرسش های مرتبط با کلیدواژه دکتر پریسا میرشجاعی (37) را مشاهده می فرمائید.
در حال حاضر 37 پرسش مرتبط با کلیدواژه دکتر پریسا میرشجاعی در پرسشکده موجود است.
برای مشاهده پاسخ هر یک از پرسش ها بر روی آن پرسش کلیک نمایید.
برای مشاهده ی عکس های مرتبط با کلیدواژه دکتر پریسا میرشجاعی، اینجا را کلیک کنید.


ردیفپرسش
1با سلام وخسته نباشید دختری هستم 19 ساله تابستان 1383 شهریور ماه تحت عمل کلکتومی قرار گرفتم و اکنون که 4 سال گذشته من نسبت به اکثر غذا ها واکنش نشان می دهم لطفا راهنمایی کنید که من چه چیز هایی بخورم تا کمتر اذیت شم
2باسلام و خسته نباشید من مدتی است که بعد از دستشویی رفتن مجدد ازم چند قطره ادرار خارج میشود مراجعه کردم گفتن برای گرمی است ایا صحت دارد باتشکر
3با سلام احتراما" اينجانب از زود انزالي بسيار رنج ميبرم و هر چه به دكتر مراجعه نمودم نتيجه قابل توجهي نداشته و اين درحالي است كه دود و مشروبات الكلي مصرف نميكنم و غذاهاي مقوي نيز تناول ميكنم ولي در نزديكي خيلي سريع به هيجان و لذت ميرسم آيا دارو يا روشي هست كه بتوان مدت نزديكي را به تاخير انداخت. خواهشمنداست دراين خصوص راهنمائي و ارائه طريق فرمائيد . با تشكر فراوان حسيني
4با سلام.من دختری 25 ساله هستم.چند ساله که در ناحیه دستام به خصوص دست چپم لرزش دارم که در مواقع اضطراب یا عصبانیت یا گرسنگی تشدید میشه.برای کنترل لرزش از قرص پروپرانولول استفاده میکنم.به نظر شما من باید چه کار کنم؟آیا امکان ابتلا به بیماری ام اس هست؟
5با سلام خانم دکتر . دختری 16 ساله هستم که دچار ورم معده می باشم و با این خاطر نمی توانم بسیاری از مواد غذایی را بخورم . از نظر بدنی ضعیف می باشم و بزرگترین مشکلم یبوست مزمن می باشد که باعث می شود در بعضی از روزها به خاطر درد اصلا به مدرسه نروم . لطفا مرا راهنمایی فرمایید . با تشکر از شما.
6با سلام متخصص محترم تغذیه لطفا تاثیر موارد ذیل بر دیابت و چربی خون را بفرمایید 1)دم کرده چوب دارچین 2)عسل خالص 3)خرما 4)روغن سیاهدانه
7سلام خسته نباشيد من22 سالمه با قد165 و وزن 55 كيلو تازه صاحب فرذزند شدم چه ورزشهايي باعث مي شود اندام سابق را به دست بياورم وچگونه غذا بخورم تا چاق نشوم درحال حاضر شكمم چربي نداره ولي كش امده
8سلام و خسته نباشيد. بنده محمد.ز 18 ساله از روماني هستم. پنج سال هست كه احساس ميكنم هر چه ميگذرد كارايي فكرم و حافظه ام و هوشم كمتر ميشود. در گذشته با يك يا دو بار خواندن مطالب را فرا ميگرفتم اما حالا بيشتر از ده بار. احساسي مانند سنگيني در سرم خصوصا قسمت فوقاني مايل به پشت وجود دارد. احساس ميكنم كه قفل شده است و ديگر اشتياقي به يادگيري مطالب ندارم. بيشتر اقات مغزم قفل ميكند و خيره به يك جا ميشوم و گوشهايم نميشنوند و وسعت ديدم كم ميشود. مطالب را دير ميفهمم و زود از ياد ميبرم. الحمد الله مشكل روحي ندارم و معتاد نيستم اما اين موضوع به قدري مرا ازار ميدهد كه گاهي گريه ميكنم. ضمنا پنج ساله پيش بر اثر تصادف قسمت فوقاني مايل به پشت سرم شكت و هشتا بخيه خورد. اين روزها حتي به سختي ميتوانم فكر كنم. عاجزانه خواهشمندم مرا راهنمايي كنيد. با تشكر محمد.ز.
9با سلام و خسته نباشید خانم من با 21 سال سن خیلی خیلی کم خوراک هستش.یعنی یا غذا نمیخوره یا هم با اصرار در حد 4 یا پنج قاشق.بیشتر نهار و شام هم اینطوریه؟ میخواستم ببینم باید چکار کنم؟ بسیار ممنون
10با سلام.چه تفاوتی بین فشار خون و پرفشاری خون وجود دارد؟
11سلام و خسته نباشيد.لطفا" بفرماييد براي خانمي كه قصد باردار شدن دارد به منظور ايجاد زمينه مناسب سلامت و تغذيه مناسب و هر اقدام مناسبي در اين راستا حتي آزمايشات لازم چه اقدامي بايد انجام بگيرد.با تشكر
12با سلام و معذرت بابت مزاحمت دوباره. در سوال قبلی بابت کم خوراکی خانمم داروی سیپروهپتادین و شربت اشتها آور باریج پیشنهاد دادید. میشه درباره نحوه مصرفش هم توضیح دهید؟ممنون
13من يه دختر 27 ساله هستم مدت 5/3 يه پودر گياهي اشتها آور مي خوردم چند وقت پيش خوردنشو قطع كردم چند روز بعدش بي اشتهايي شديد حالت تهوع و ضعف شديد معده گرفتم اصلا نمي تونم چيزي بخورم طوريكه بوي غذا حالمو بد مي كنه آزمايش كلي هم دادم مشكلي ندارم وقتي پودرو مي خورم خوبم ولي وقتي قطعش مي كنم حالم بد ميشه نمي خوام اون پودرو بخورم چون شنيدم توش سيپروهپتادين ميريزن كه قرصم وقتي تو هواي ازاد ميمونه خطرناكه آندوسكوپيم دادم مشكلي ندارم تورو خدا بگين چيكار بايد بكنم كه خوب شم هر دكتريم ميرم جواب درست و حسابي نمي ده چيكار كنم كه بدون پودر ، اشتهام به حالت طبيعي برگرده ؟لطفا زود جوابمو بدين .مرسي
14سلام دختری 20 ساله هستم مدتی است متوجه شدم که شکل آلت تناسلیم (لب های کوچک یا داخلی) نسبت به افراد دیگر بزرگتر است. خیلی هم از این مساله ناراحتم. آیا مشکلی وجود دارد؟
15باسلام خواهشمند است راهنمائي فرمائيد كبودي و سياهي زير چشم به چه عواملي بستگي دارد و دارو ودرمان و همچنين رژيم غذائي آن چيست بي نهايت از زحمتي كه ميكشيد متشكرم.
16با سلام خدمت دکتر میر شجاعی لطفا در باره موارد ذیل توضیح دهید.درمان بیماریها توسط حجامت و بادکش و زالو درمانی تا چه حد موثق و معتبر است؟
17با سلام خدمت كارشناس محترم تغذيه بفرماييد موارد ذيل چه نقشي در چربي و ديابت خون دارند؟ جوشانده چوب دارچين سكنگبين=عسل عرق نعنا عسل روغن سياهدانه
18ایا شیردهی باعث کمبود کلسیم در بدن مادر میشود و زانو درد ممکن است نشان کمبود کلسیم باشد؟
19سلام خسته نباشید من 21 سال دارم اما از قرص اهن استفاده نمی کنم چون نمی توانم قرص بخورم ایا امکان دارد به من یک شربت جایگزین معرفی کنید؟با تشکر
20با عرض سلام. میخواستم بدونم برای لاغری باسن و ران بهترین راه درمان چیه و شما چه دارویی رو پیشنهاد میکنین. آیا دارویی با نام تجاری queue de cerise از شرکت فرانسوی floressance با نام ایرانی گیلاس و زبان گنجشک برای این منظور مناسب است؟ عوارض اینگونه داروها چیست؟ ممنون.
21باسلام دختری هستم 23 ساله چند وقت پیش بدلیل داشتن کیست تخمدان به تجویز پزشک 4 ماه از قرصهای LD استفاده کردم و کیست از بین رفت این قرصها فواید زیادی از جمله کاهش میزان خونروی ماهیانه ،از بین رفتن درد در این دوران و.. برام داشت و ازجمله حس می کردم هورمون استروژن این قرصها بر روی پوستم هم تاثیرات مطلوبی داشته است می خواستم بدونم آیا من می تونم برای همیشه از این قرصها استفاده کنم یا خیرمضراتی داره؟ چون خیلی از مشکلات دوران پریود را برطرف میکنه با تشکر
22خانم دکتر آیا کسیکه تری گلیسیریدش بالاست و مصرف روغن زیتون براش ضرر داره یا خیر؟
23سلام خانم دکتر . روغن کانولا بهتر است یا آفتابگردان؟
24سلام خسته نباشیدمن پسری 24 ساله با وزن 78 وقد 179ومجرد هستم .خانم دکتر من خیلی عرق میکنم به خصوص وقتی فعالیت دارم حتی باکمترین پیاده روی هم فوق العاده عرق میکنم. آزمایش تیروئید هم دادم که چیزی نشان نداد .در ضمن در مکانهای گرم (حتی کمترین حد ممکن)افتضاح عرق میکنم.این موضوع واقعا اذیتم میکنه خانم دکتر چیکار کنم؟ممنون
25سلام. ببخشید من وزنم 110 کیلوگرم و قدم 185 می باشد. طبق آزمایشی که دادم ، تمامی آزمایشات نرمال بود بجز triglyceride که 280 بود (رنج آن 200-50 ) و cholesterol که 112 بود (رنج آن 200-100) می خواستم مرا راهنمایی فرمایید که چه غذاهایی را باید بخورم یا نخورم؟ با روزی 2 ساعت ورزش ، چند ماه طول می کشد که نرمال شود؟


آر اس اس


 
Poseshkadeh on Google+ Porseshkadeh on Twitter Porseshkadeh on Facebook Porseshkadeh RSS Feed