ارتباط با ما
راهنما
سوال داری؟!‏
بپـــــرس
جستجوجستجو
تبلیغات
تبلیغات متنی
فروشگاه کامپیوتر فیض

نازلترین قیمت بازار در حوزه کامپیوتر و لوازم جانبی

تبلیغات
تبلیغات

پرسشکده > علم و دانش > پزشکی و سلامت
پیوند همیشگی پرسش
سلام من حدود سه سال است که در ناحیه بازوهای دست و سینه و کمر به شدت خارش پوست دارم و الان ناحیه های خارشم دارای لکه های سیاه و قرمز حدود یک سال هم است که از قرص سیتریزین 10 میلی گرمی استفاده میکنیم ایا استفاده زیاد از این قرص ضرر دارد ایا راهی برای کم شدن خارش پوست من وجود دارد؟
پزشک آنلاین در تاریخ 23 آذر ماه سال 1393 در ساعت 12:00 AM این سوال را پرسیده است.

تعداد بازدید: 533
گزارش تخلف
پیوند همیشگی پاسخ
برای درمان قطعی باید معاینه شوید ولی استفاده طولانی ستیریزین اشکالی ندارد

برگرفته از : http://www.drvaez.ir/ (دکتر علیرضا واعظ شوشتری)


پزشک آنلاین در تاریخ 23 آذر ماه سال 1393 در ساعت 12:00 AM به این سوال جواب داده است.





پرسش های مرتبط:
با عرض سلام جوانی 25ساله حدود 172 قد 85 کیلو وزن و متاهل حدود 6 ماه . تقریتا دو سال پیش به یک باره نوک الت یا همان کلاهک الت شدیدا به درد امد و در پی ان دو روز بعد قسمت بین بیضه و مقعد درد شدید و درد در قسمت لگن و کشاله ران و درد به صورت یک خط تقریبا ده سانتی از زیر شکم سمت چپ به طرف الت شروع شد و از همون روز به بعد کم شدن میل جنسی به صورت خیلی شدید بعد مراجعات زیاد به پزشک سنگ 9 میلی درکلیه راست و پروستاتیت مزمن تشخیص شد.سنگ کلیه با داروهای ضد سنگ از کلیه خارج وبه حالب گیر کرد با مصرف داروهای زیاد مصرف اب زیاد و دویدن سنگ دفع نشد ودر حال حاضر هیچ دردی هم ندارد اما پروستاتیت مزمن با مصرف داروقرص الفا در روز یک عدد و سپرو فالاکسین 750 در روز دو عدد وضعیت بهتری دارم شوزش در ادرار به حد چشم گیری رفع شده در در قسمت زیر شکم کمتر شده درد در بین مقعد گهگاهی به صورت خفیت ویا در هنگام قطع سپروفلاکس دیده می شود اما کماکان ادامه دارد . در قسمت کاهش میل جنسی کاهش بسیار شدید اگر قبل از مریضی شماره ده بدم حالا به یک ریسده و نعوظ هم از شماره ده به سه رسیده در حال حاضر برای همبستری از قرص تادالافل 10 میلی استفاده میکنم( در ضمن قیل از ازدواج خود ارضایی شدید بقریبا ده سال داشتم ) در حال حاضر در قسمت کلاهک بی حسی دارد به اندازه ای که حرارت گرمی اب داغ را قسمتهای دیگر بیشتر حس میکند این هم بعد از درد شروع شد سوال1-ایا این مریضی معمولی یعنی در گذشته هم چنین موردی بوده؟2-این مشکلات اثر سنگ کلیه است ؟3-از شر این سنگ چگونه خلاص شوم؟4-ایا پروستاتیت دارم؟5-پروستاتیت درمان داردچگونه ؟6-ایا ماساز پروستاتیت تاثیر دارد؟7-کشت ادرار بعد و قبل از ماساز نتیجه دقیق مشخص میشود ؟8-ایا مصرف تادالافل در دراز مدت بی تاثیر میشود یا عوارض جانبی دارد؟9-ایا در کل این امراض قابل درمان هست؟اقای دکتر ملتمسانه خواهشمندم به من در این ضمنه کمک کنید با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب مجرد هستم و 28 سال سن دارم متاسفانه از بچگی دچار استرس و ترس بوده ام الان هم حدود 9 سال است که دچار اضطراب شدید همراه افسردگی هستم البته 2 سال بود که خیلی کم شده بود ولی دوباره 2 ماه بعد از عمل همورید شقاق در تاریخ 27 دی ماه 89 اضطرابم خیلی شدید شده است خیلی حالم بده از صبح که بیدار می شوم بیقرارم تا شب به خدا دست خودم نیست سال 82 رفتم بیش روان پزشک بهم قرص داد ولی متاسفانه قرصهایش را مصرف نکردم و ترسیدم مصرف کنم ولی واقعا احساس می کنم که الان احتیاج دارم. به مصرف قرص دچار سردرد شدید میگرنی دلشوره های فراوان تمام بدنم از درون گرم می شودزمانی دلشوره و بیقرار هستم زمانی هم که پیاده روی می روم دلشوره دارم . درمورد غسل هم متاسفانه چند سالی است که دچار وسواس شده ام 5 الی 6 مرتبه می روم زیر اب غسل می کنم خیلی عذاب دارم می کشم . از بعد از عمل همورید شقاقم از دسشویی رفتم می ترسم الان حدود یک ماه که از دستشویی می ترسم دچار استرس می شوم وقتی می رم دستشویی چون بعد از عملم خونریزی داشتم می ترسم برم دستشویی قرص ضد اسهال می خورم روزی 6 تا می خورم که دستشویی نرم. از ترس دسشویی پیش دکتر روان پزشک هم رفته ام در تاریخ 25 بهمن ماه بهم دو تا قرص دادند به نامهای سرترالین 50 میلی گرم و کلرودیکپساید 5 میلی گرم ولی حالم بدتر شد دچار اضطراب بیش از حد شدم همراه با تکرار ادار شدید الان هم چند وقته که قطره قطره ادارم می ریزه نمی تونم کنترل کنم. روز16 اسفند پیش دکترم رفتم دکتر قرصهایم را تغییر دادند 4 نوع قرص دادند. به نامهای ایندرال 10 میلی گرم.2- قرص ریسپریدون 1 میلی گرم. بایووکسامین 100 میلی گرم.کلرونازپام.1 میلی گرم ولی خانم دکتر می ترسم از این داروها استفاده کنم می ترسم حالم بدتر شود. در ضمن خانواده ام مخالف روان پزشک هستند هیچ گونه همکاری در این زمینه به من نمی کنند . قرصهایم را یواشکی می خورم وقتی هم که می خوام برم بیرون تمام قرصهایم را از ترس این که مادرم و خانواده ام نفهمند با خودم حمل می کنم می گذارم در کیفم و با خودم می برم. خانم دکتر خیلی بد وضعیتی دارم دلم می خواد بمیرم. خسته شدم حالات خیلی بدی پیدا کرده ام اصلا فکر خودکشی ندارم اصلا از کلمه خودکشی می ترسم ولی خیلی نا امید شدم فقط دلم می خواد که خدا من را بکشد و زودتر بمیرم. علاوه براین دردها معده درد هم دارم. اشتهام را برای غذا از دست داده ام. حوصله هیچ کسی را ندارم. حوصله بیرون رفتن را ندارم بازور برای اینکه حال و هوام عوض بشه می گاهی اوقات می رم پیاده روی بیشتر دلم می خواد گریه کنم ولی متاسفانه خونه همه هستند دلم خیلی پره خونه هم اصلا حالاتم را نشان نمی دم. چون اصلا روان پرشک را قبول ندارند. ارزو می کنم که صبهها کسی خونه نباشه بتوانم گریه کنم ولی متاسفانه مامانم و خواهرام خونه اند . حوصله عید اصلا ندارم حوصله مهمونی سروصدا حوصله خرید خلاصه اینکه حوصله خودم را هم ندارم. از خودم بدم امده است . از همه چی بدم امده است تازکی ها نسبت به خداوند هم بدبین شدم. نمازهایم را با تمرکز نمی خوانم تورخدا دکتر به من بگید که جه کار باید بکنم. راهنماییم کنید. ایا قرصهایی که دکتر داده را باید مصرف کنم 2- ما 5 عید می خواهیم بریم مسافرت به مدت 5 روز ایا می توانم در این مدت 5 روز قرصهایی که دکتر بهم داده قطع کنم چون نمی خوام کسی مطلع بشه از این که من قرص اعصاب می خورم. خونه یکی از اشناهایمان می خواهیم بریم. چون این قرصها هم خواب اور هستند احساس می کنم همه می فهممند ایا می توانم 5 روز که می خوام برم مسافرت قرصهایم را قطع کنم بعد از مسافرت دوباره شروع کنم اگر می شود راهنمایی کنید خیلی حالم بده من را نجات بدهید من می ترسم تا اخر عمر همچین مشکلاتی داشته باشم کارم به بیمارستان کشیده شود . من سال 82-83 دچار افسردگی شده بودم افکار خودکشی هم در ذهنم بود که دکتری که رفته بودم گفتند باید بستری بشم بیمارستان قرص هم نمی خوردم. ولی واقعا الان احساس می کنم که باید قرص بخورم ولی بازهم از مصرفشان می ترسم . الان خدا رو شکر فکر خودکشی در ذهنم نیست پاک شده فقط دوست دارم خود خدا زودتر من را بکشد همین لطفا راهنمایی کنید اگر می شود سریعتر راهنمایی کنید. باتشکر
سلام من 28 سال دارم حدد یک سال پیش وقتی ادرار میکردم بعد از ادرار کردن چند قطره ادرار در آلتم باقی میماند ودر حدود 4 یا 5 ماه قبل دچار تکرار ادرار با قطر زیاد و مقدار زیاد وشب ادراری 2یا 3 بار شدم البته بعضی وقتها ادرارم رو نگه میداشتم واز حدود 2و3 ماه اخیردرپی نگه داشتن یک روز مدفوع به مدت حدود 3ساعت این مشکلات شروع شد در موقع ادرار کردن دچار تاخیر در شروع ادرار وودر بعضی وقتها فشار ادرارم قوی و ضعیف میشود به متخصص اورولوژیست مراجعه کردم با این آزمایشات در تاریخ5/12/89 color=yellow appearance=semi-clear specific gravity=1030 ph=5 protein=negative glucose=negative ketone=negative bilirubin=negative urobilinogen=negative nitrite=negative blood/hgb=negative sperm=many wbc=4-7 rbc=0-1 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=many casts=granular=0-1 crystals=negative psa=1 در سونوگرافی هم مثانه نرمال است کمی دبری در مثانه دیده میشود.پروستات حجم وسایز بیش از طبیعی دارد 49-34-32ام ام وحجم 27سی سی ووزیکول سمینال های طرفین نیز مختصری prominent شده اند. دکتر سیپرو فلاکسین3 بسته وداکسی سلیکین 3 بسته واکسی بوتینین 3 بسته تجویز کرد.به همراه لگن آب گرم. الان همان علاعم به علاوه کمر درد اضافه شده که بعضی اوقات خوب میشه..دکتر با این آزمایش وعلایم قرص های زیر رو تجویز کرد. آزمایش کشت ادرار در تاریخ 14/1/90 color=yeloow apperance=semi-clera specific gravity=1030 ph=5 protein=trace glucose=negative ketone=negative bilirubinegative urobilinoge=negative nitrite=negetiveblood/hgb=negative wbc=3-4 rbc=1-2 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=moderate casts=negative crystals=nagative sperm=few دکتر ناپروکسن وdetrusitol 2mgتجویز کرد .الن همان طوری هستم. سونوگرافی در تاریخ27/1/90 هر دوکلیه سایز اکوی کورتیکومدولاری و ضخامت کورتیکال نرمال دارند.سنگ . هیدرونفروز مشهود نبود حالب ها طبیعی بودند.مثانه جداری نرمال دارد.عارضه پاتولوژیک اینتر الومینال مشهود نبود.پروستات با ابعاد سر حد بالای طبیعی و اکوی هموژن مشاهده گردید. البته چند روز پیش. پیش یه متخصص دیگه رفتم که برام آمپول متیل پردنیزولون استات 4عدد که دو تا رو تزریق کردم وقرص سبکس 100و آلپرازولام داد. الان بعضی وقتها موقعای که کمی هم ادرار داشته باشه بهم فشار میاد تا ادرار رو خالی کنم تا سبک بشم حتی اگه مقدارش خیلی کم باشه وحتی چند دقیقه پس از از ادرار کردن .احساس ادرار در آداخل آلتم وحس اذیت کردن رو دارم و کلااین که ادرار همش در داخل آلتم وبیضه هاهست البته ادرارم دارم و کمی ادرار خالی میشه اگه دستشویی برم. ویه حس سنگینی واذیت در قسمتهای مرتبط با مجاری ادراری و قسمت مربوط به پروستات دارم چه پس از ادرار وچه قبل از ادرارکردن دارم.خیلی اذیتم میکنه ..در ضمن قبلا استمنا میکردم والان بعضی وقتها پس از ادرار ترشح از آلت دارمولی نسبت به قبل کمتر شده. بعضی اوقات هم ادرارم دو شاخه هست.سوزش ادرار ندارم.لطفا راهنماییم کنید وبگیید مریضم برای چیه و روش درمانش چیه وجقدر طول میکشه؟ در ضمن الان هم دچارمشکل نعوظ شدم ودیر نعوظ میشم وزود حالت نعوظ خود را از دست مید م و میل جنسی من هم کاهش یافته است.متاهل هم نیستم.شبها هم 2 یا 3ه بار برای ادرار کردن بلند میشم.وبه نظر شما من الان با این علاعم چه روش درمانی و چه داروهایی رو باید وبرای چه مدت مصرف کنم .لطفا کمک کنید. با تشکر
من در سن 17 تا 18 سالگی اندکی ریزش موی سر داشتم که به پزشک مراجعه کردم و ماینوکسیدل و فیناستراید مصرف کردم اما به خاطر شدید نبودن ریزش و ترس از عوارض فیناستراید را یک سال بعد رها کردم و ماینوکسیدل را نا منظم استفاده می کنم. الان 22 سال دارم و ریزش موها جدی شده اما هنوز مو های صورتم کامل نشده و کم تراکم در برخی نواحی است و همین موهای کم هم در این یکی دو سال در امده است. آیا این از عوارض مصرف فیناستراید بوده؟ آیا اکنون میتوانم به طور جدی درمان با فیناستراید را شروع کنم و این بر رویش موی صورت اثر دارد؟ آیا مصرف فیناستراید در 18 و 19 سالگی که زمان رویش موهای صوذت است اشتباه نبوده ؟



کلیدواژه
 
Poseshkadeh on Google+ Porseshkadeh on Twitter Porseshkadeh on Facebook Porseshkadeh RSS Feed
..