جستجوجستجو
تبلیغات
تبلیغات متنی
فروشگاه کامپیوتر فیض

نازلترین قیمت بازار در حوزه کامپیوتر و لوازم جانبی

تبلیغات
تبلیغات

پرسشکده > علم و دانش > پزشکی و سلامت
پیوند همیشگی پرسش
    سلام خانم دکتر من چندتا سوال پرسیدم متاسفانه جواب نگرفتم میشه لطفا بگید من چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید من پماد eldoquine برای تیرگی لب دکتر بهم داد من 1 هفته مقدار خیلی کمی زدم به گوشه های لبم خیلی هم افتاب نخورد بصورتم حالا من گوشه های لبم تیره شده شما میگید چیکارکنم با لیزر درمان میشه؟ کرم Neostrata hq skin هم دارم اگه هر شب اونو بزنم گوشه های لبم خب میشه ؟یا همون Eldoquine رو بزنم ؟ خواهش میکنم بگید چه راهی سریعتر جواب میده بخدا مشکل بزرگی شده با چه نوع لیزری بهتره ؟اصلا پیشنهاد شما چیه؟چیکارکنم خیلی سریع تیرگی برطرف شه؟
پزشک آنلاین در تاریخ 30 شهریور ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ این سوال را پرسیده است.

تعداد بازدید: 305
گزارش تخلف
پیوند همیشگی پاسخ
ليزرqsw مناسب است دارو هارا قطع كنيد .زيرا مصرف داروهاي ضدلك در چنين جائي توصيه نمي شود .

برگرفته از : http://www.doctormaleki.com/ (دکتر مریم ملکی)


پزشک آنلاین در تاریخ 30 شهریور ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ به این سوال جواب داده است.





پرسش های مرتبط:
سلام دختری 22 ساله هستم خانم دکتر من پوستم گندمی و یکم سبزه ست کرم روشن کننده neostrata hq skin میزنم به صورتم اما مشکل اصلیم اینه که من رفتم دکتر وگفتم که لبم دورنگ شده میدونید گوشه های لبم تیره تر از داخل لبمه بعد دکتر به من eldoquine forte دادبه من چندشب زدم به لبم گوشه های لبمم زدم بعد الان تیره شده نه خیلی ولی اذیتم میکنه شئه معضل برای من نمیتونم درست رژ بزنم همش حواسم به لبمه من یجا خوندم که eldoquine اگر به پوست صورت زده شه بعد کرم ضد افتاب نزنی تا مدتها اون تیرگی میمونه حالا من اشتباه کردم 5و6 روز زدم به گوشه های لبم حالا یه حاله ای از تیرگی گوشه لبمه و همینطور لبم 2 رنگه گوشه های بیرونی لبم تیره تره یعنی از افتاب اینجوری شده ازمایش کبدم مشکلی نداشت حالا میشه یه پماد کرم معرفی کنین که من زوئتر راحت شم لبم یکرنگ شه خیلی هم هزینه نداشته باشه زود جواب بگیرم واقعا عذاب اور شده راهنمایی کنید من چیکارکنم میشه عکس بفرستم بگید چیکار کنم البته تیرگی زیاد نیست اما لبم 2رنگه ازوقتی eldoquine هم زدم مشکل گوشه لبم هم اضافه شده خواهش میکنم از شما کمک کنید من سریع نتیجه بگیرم نمیخوام دوباره برم دکتر ممنون میشم راهنمایی کنید میشه عکس میل کنم بگید دقیقا چیکارکنم مرسی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما من دختری 23 ساله هستم که داری اظطراب و استرس هستم و این اظطراب در من هنگامی بیشتر میشه که در اماکن عمومی یا جمع باشم و با حالتهای هم چون سردی دستها و تپش قلب و دلپیچه و گاهی هم احتیاج به دستشویی در من صورت می گیرد که با رفتن به دستشویی هم می فهمم که چیزی نیست و من فقط به خاطر استرسم است که این نیاز رو پیدا می کنم .استرس و اظطراب خیلی منو اذیت می کنه و باعث شده من تقریبا از تموم مراحل زندگیم عقب بمونم و نتونم پیشرفت آنچنانی داشته باشم به خاطر همین اظطرابم و ترسی که همیشه و تا به حال هم همراهم بوده از امتحان و جلسه ی امتحان متاسفانه مجبور شدم 2 سال ترک تحصیل کنم با وجود این که خیلی هم به درس علاقه داشتم ولی خوب همین ترسم باعث شد که دیگه نتونم ادامه بدم.چند وقت هم به پیشنهاد بعضی ها که معتقد بودند این استرس فقط مختص به دری و مدرسه است به کلاس های غیر درسی مثل آرایشگری،خیاطی و ...رفتم با خیال این که استرسم از بین رفته ولی متاسفانه این ترس الخصوص در موقعه برگزاری جلسات امتحانی برای گرفتن هر یک از مدرک های کلاس های ذکرشده همراهم بود و آنجا هم منو با مشکل مواجه کرد واقعا خودمم دیگه خسته شدم نمی دونم باید چی کار کنم با هر زحمتی بود دیپلم گرفتم و امسال می خوام کنکور ثبت نام کنم اما باز هم این ترس و استرس همراهمه از این که چه جوری سر جلسه کنکور حضور پیدا کنم یا اگه در آینده من دانشگاه قبول بشم چطوری می خوام سر کلاس ها پیش اون همه دانشجو بیشینم چون این ترس و استرس من بیشتر در مواقعی که سر کلاس فضای بسته یا سر جلسات امتحانی یا حتی گاهی در مطب پزشکان یا سالن آرایشگری یا هر جایی که سکوت داشته باشه و بنا به دلایلی باید سکوت باشه بیشتر سراغم میاد که باعث میشه دستهام یا کل بدنم یخ بزنه حالت دلپیچه بگیرم و پیش خودم فکر کنم چقدر صدای قاروقور شکمم بلنده و هر آن ممکنه کسی بشنوه و منو مسخره کنه...قبلا هم با چند تا مشاوره صحبت کردم اما فقط همون روزهای اول مشاوره تاثیر داشته و بعدا بی فایده بوده و همه چی شده مثل روز اول خانم دکتر از شما خواهش می کنم منو راهنمایی کنید چون این استرس جلوی پیشرفتم رو تو همه زمینها گرفته من خیلی دوست دارم درس بخون یا تو مدرسه وقتی دوستام رو می دیدم خیلی دوست داشتم مثل اونا بشم بتوتن به راحتی سر کلاس بشینم امتحانتم رو به راحتی بدم از جلسه امتحان نترسم... لطفا راهنماییم کنید من برای خلاص شدن از این استرس باید چی کارکنم؟ آیا دارویی هست که بتونه این استرس منو از بین ببره برای همیشه؟ و یه سوال دیگه این که آیا من افسردگی دارم؟آخه بعضی ها به این معتقدند.آیا این استرس یا اگه افسردگی باشه قابل درمانه؟خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.با تشکر از شما
سلام من این سوال رو پرسیده بودم وشما ای جواب رو دادید اما مشکل اینجاست که اقای باریک بین اون نسخه رو از طریق اینترنت دادند اما خواهش میکنم هر سوال که درباره نوع لکه یا تیرگی داشتید بگویید تا من و یا متخصص ام رای شما شرح دهد وسوال من این بود فقط بدونید من راهی جزپرسیدن ازاین طریق ندارم سلام خانم دکتر اولا ممنون از جواب های که میدهیدمن ازشما درمورد هیدروکینون پرسیدم وشماگفتید که لکه هایی که میسازه ازبین میره من در 6 ماه از هیدروکینون وکرم کترل رادادند بعداز6ماه درپیشانی ام لکه های قهوهای کمی سیاهتر از لکه های جوش در پ=یشانی ام ساخت دکتر باریک بین به من برای رفع این لکه ها نه جای جوش روی صورتم بلکه برای رفع این لکه ها هیدروکینون وکترل کرم ترتینوئین یک شب و دیفرین شب دیگر. روزها از ضدلک نلا استفاده کن و ضدآفتاب. رادادند نظر شما چیه ایا این لکه ها ازبین میروند من 4 ماه که از این لکه ها رنج میبرم لطفا کمکم کنید باسپاس؟
سلام آقای دکتر من هادی 21 سالم خواهشمندم این سوال را تا آخرش بخوانید وبه من راه حل اش رو بگویید اگر ممکن بود نام دارو و طرز استفاده از اون را برای من ذکر کنید برای درمان لکه های سیاه جوش پیش متخصص رفتم به من کرم ترتینویین و کرم هیدروکینون 4 درصدی دادن من دراینترنت دیده بوده کرم هیدروکینون در طولانی مدت باعث ایجاد لکه می شود برای همین به پیش اون دکترم رفتم به من گفتند اشقالی نداره استفاده کنید من هم استفاده کردم بعد از 6 ماه استفاده در پیشانی ام لکه های سیاه رنگی البته نه لکه های جوش این لکه ها سیاه تر از لکه های جوش اند پیدا شده برای همین من دوباره به پیش اون دکتر به اصطلاح متخصص ام که نمی تواند کاری برای بیمار بکند واحساسات اون را به تمسخر میگیرد رفتم و جریان رو گفتم گفت حتما آفتاب سوختگی است من هم گفتم که اگر این لکه ها در جای دیگری از صورتم افتاده بود میگفتم حق با شماست اما من در طول این 6 ماه درمان علاوه بر کرم ضد آفتاب یک کلاه میگذاشتم که تا پیشانی ام می کشیدم گفتند آروم حرف بزن مریض ها میشنوند وبد میشه وگفتند من در پیشانی شما لکه ای نمی بینم اما من گفتم این لکه ها بعد از استفاده از این کرم در پیشانیام پیدا شده اون آقا به من کرم روشن کننده و فاقد هیدروکینون راسن ملفادی رو دادندمن بعد از دو ماه استفاده چون تاثیری را ندیدم دوباره به دیدن این آقا رفتم وگفتند که من لکه ای رو نمی بینم وگفتند حساسیت شما خیلی بیشتر از جوانان دیگر است به من گفتند که به پیش دکتر اعصاب بروم من هم گفتم که لطفا به هرکسی که هیدروکینون میدهید 3 ماه تجویز کنید چون دیدم که کاری نمی تواند برای من بکند دیگر این دفعه نا امید ناامید بهخونه برگشتم حالا آقای دکتر آیا انصاف آدمی مثل من این گونه عذاب بکشه منی که قبل از جوش صورتم روشن و بدون لکه بود و همچنین هیچ شکایتی از اون آقا نکردم خواهش میکنم به من کمک کنید لطفا کرمی بالاخره برایمن درمان وطرز استفاده از اون دارویی که میگید را برای من بگویید چون در شهر ما که خودم به خاطر آبروی اون دکتر اسم نمی برم پزشک متخصص دیگری نیست از شما نام دارو را پرسیدم فقط اگه شما جواب این سوال را نمی دانستید با همکاران مشورت کنین وبعد نام دارو را به من معرفی کنید با سپاس از انسانهای خیرخواه ومخلص خدا با آرزوی خوشبختی که انشاءالله مرا با جوابتان خوشحال خواهید کرد؟
سلام من 28 سال دارم حدد یک سال پیش وقتی ادرار میکردم بعد از ادرار کردن چند قطره ادرار در آلتم باقی میماند ودر حدود 4 یا 5 ماه قبل دچار تکرار ادرار با قطر زیاد و مقدار زیاد وشب ادراری 2یا 3 بار شدم البته بعضی وقتها ادرارم رو نگه میداشتم واز حدود 2و3 ماه اخیردرپی نگه داشتن یک روز مدفوع به مدت حدود 3ساعت این مشکلات شروع شد در موقع ادرار کردن دچار تاخیر در شروع ادرار وودر بعضی وقتها فشار ادرارم قوی و ضعیف میشود به متخصص اورولوژیست مراجعه کردم با این آزمایشات در تاریخ5/12/89 color=yellow appearance=semi-clear specific gravity=1030 ph=5 protein=negative glucose=negative ketone=negative bilirubin=negative urobilinogen=negative nitrite=negative blood/hgb=negative sperm=many wbc=4-7 rbc=0-1 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=many casts=granular=0-1 crystals=negative psa=1 در سونوگرافی هم مثانه نرمال است کمی دبری در مثانه دیده میشود.پروستات حجم وسایز بیش از طبیعی دارد 49-34-32ام ام وحجم 27سی سی ووزیکول سمینال های طرفین نیز مختصری prominent شده اند. دکتر سیپرو فلاکسین3 بسته وداکسی سلیکین 3 بسته واکسی بوتینین 3 بسته تجویز کرد.به همراه لگن آب گرم. الان همان علاعم به علاوه کمر درد اضافه شده که بعضی اوقات خوب میشه..دکتر با این آزمایش وعلایم قرص های زیر رو تجویز کرد. آزمایش کشت ادرار در تاریخ 14/1/90 color=yeloow apperance=semi-clera specific gravity=1030 ph=5 protein=trace glucose=negative ketone=negative bilirubinegative urobilinoge=negative nitrite=negetiveblood/hgb=negative wbc=3-4 rbc=1-2 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=moderate casts=negative crystals=nagative sperm=few دکتر ناپروکسن وdetrusitol 2mgتجویز کرد .الن همان طوری هستم. سونوگرافی در تاریخ27/1/90 هر دوکلیه سایز اکوی کورتیکومدولاری و ضخامت کورتیکال نرمال دارند.سنگ . هیدرونفروز مشهود نبود حالب ها طبیعی بودند.مثانه جداری نرمال دارد.عارضه پاتولوژیک اینتر الومینال مشهود نبود.پروستات با ابعاد سر حد بالای طبیعی و اکوی هموژن مشاهده گردید. البته چند روز پیش. پیش یه متخصص دیگه رفتم که برام آمپول متیل پردنیزولون استات 4عدد که دو تا رو تزریق کردم وقرص سبکس 100و آلپرازولام داد. الان بعضی وقتها موقعای که کمی هم ادرار داشته باشه بهم فشار میاد تا ادرار رو خالی کنم تا سبک بشم حتی اگه مقدارش خیلی کم باشه وحتی چند دقیقه پس از از ادرار کردن .احساس ادرار در آداخل آلتم وحس اذیت کردن رو دارم و کلااین که ادرار همش در داخل آلتم وبیضه هاهست البته ادرارم دارم و کمی ادرار خالی میشه اگه دستشویی برم. ویه حس سنگینی واذیت در قسمتهای مرتبط با مجاری ادراری و قسمت مربوط به پروستات دارم چه پس از ادرار وچه قبل از ادرارکردن دارم.خیلی اذیتم میکنه ..در ضمن قبلا استمنا میکردم والان بعضی وقتها پس از ادرار ترشح از آلت دارمولی نسبت به قبل کمتر شده. بعضی اوقات هم ادرارم دو شاخه هست.سوزش ادرار ندارم.لطفا راهنماییم کنید وبگیید مریضم برای چیه و روش درمانش چیه وجقدر طول میکشه؟ در ضمن الان هم دچارمشکل نعوظ شدم ودیر نعوظ میشم وزود حالت نعوظ خود را از دست مید م و میل جنسی من هم کاهش یافته است.متاهل هم نیستم.شبها هم 2 یا 3ه بار برای ادرار کردن بلند میشم.وبه نظر شما من الان با این علاعم چه روش درمانی و چه داروهایی رو باید وبرای چه مدت مصرف کنم .لطفا کمک کنید. با تشکر

چاپ اعلان ارسال برای دوستان مشترک شوید اضافه به دوست داشتنی ها پرسشکده خانه من باشد


کلیدواژه



 
Poseshkadeh on Google+ Porseshkadeh on Twitter Porseshkadeh on Facebook Porseshkadeh RSS Feed