جستجوجستجو
تبلیغات
تبلیغات متنی
فروشگاه کامپیوتر فیض

نازلترین قیمت بازار در حوزه کامپیوتر و لوازم جانبی

تبلیغات
تبلیغات

پرسشکده > علم و دانش > پزشکی و سلامت
پیوند همیشگی پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید 2 تا سوال داشتم 1-حدود 3 سال پیش روی بیضه چپ و راست جوش سفید و سفت مشاهده کردم اندازه نصف نخود بدون خارش و درد هست مدتی پیش یکی از جوشها ترکید و مقداری خون ازش اومد و تقریبا محو شده اما یکیشون هنوز هست و تازگی متوجه شدم که چندتا دیگه نزیک آلتم جوش سفید رنگ زده شده ولی بزرگ نیست تقریبا هم سطح پوست در ضمن یه سال پیش که برای عمل واریکوسل پیش دکتر ارولوژ رفته بودم گفت تو عمل درش میارم ولی بازم جاش درمیاد حالا آقای دکتر چیکار کنم پماد یا دارویی داره که کلا از شرشون خلاص بشم بیماری ویروسیه یا کیست دارم نکنه سرطان باشه لازم به ذکره که با تیغ موهای آلتم رو اصلاح میکم 2-آقای دکتر بعد عمل واریکوسل چپ جای عملم عفونت کرد و خونریزی سریع مراجعه کردم به پزشک که آمپول و قرص تجویض کرد و بعد یه هفته کلا خوب شد حالا بعد یه سال بیضه چپ کمی بزرگتر از بیضه راستمه و گاهی هم درد میگیره آیا مشکل خاصی هست؟لازم به ذکره که برای تشخیص وارکوسل به متخصص ارولوژ مراجعه کرده بودم دکتر اصلا آزمایش سنوگرافی و تعداد اسپرم نداد فقط به صورت ظاهری بود و بعد معاینه گفت نفسم رو حبس کنم جلو بینی رو بگیرم و سعی کنم نفسم رو بیرون بدم بعد بهم گفت وارکوسل چپ دارمیعنی اینقدر وضخم وخیم بوده که بودن آزمایش معلوم شده؟ آقای دکتر پیشاپیش از راهنماییتون ممنون پیروز باشید
پزشک آنلاین در تاریخ 30 خرداد ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ این سوال را پرسیده است.

تعداد بازدید: 364
گزارش تخلف
پیوند همیشگی پاسخ
با سلام.در مورد ضایعات سفید روی آلت معاینه لازم است اما احتمالا کیستهای سباسه(در اثر بسته شدن دهانه غدد چربی پوست) است و درمان شامل خارج کردن آنهاست.در مورد واریکوسل تشخیص با معاینه است و به طور معمول نیازی به آزمایش و سونوگرافی نیست و کار ایشان درست بوده است.ضمنا در مورد بزرگتر بودن سایز بیضه معاینه لازم است.

برگرفته از : http://www.drgharaati.ir/ (دکتر محمد رضا قرائتی)


پزشک آنلاین در تاریخ 30 خرداد ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ به این سوال جواب داده است.





پرسش های مرتبط:
سلام من 28 سال دارم حدد یک سال پیش وقتی ادرار میکردم بعد از ادرار کردن چند قطره ادرار در آلتم باقی میماند ودر حدود 4 یا 5 ماه قبل دچار تکرار ادرار با قطر زیاد و مقدار زیاد وشب ادراری 2یا 3 بار شدم البته بعضی وقتها ادرارم رو نگه میداشتم واز حدود 2و3 ماه اخیردرپی نگه داشتن یک روز مدفوع به مدت حدود 3ساعت این مشکلات شروع شد در موقع ادرار کردن دچار تاخیر در شروع ادرار وودر بعضی وقتها فشار ادرارم قوی و ضعیف میشود به متخصص اورولوژیست مراجعه کردم با این آزمایشات در تاریخ5/12/89 color=yellow appearance=semi-clear specific gravity=1030 ph=5 protein=negative glucose=negative ketone=negative bilirubin=negative urobilinogen=negative nitrite=negative blood/hgb=negative sperm=many wbc=4-7 rbc=0-1 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=many casts=granular=0-1 crystals=negative psa=1 در سونوگرافی هم مثانه نرمال است کمی دبری در مثانه دیده میشود.پروستات حجم وسایز بیش از طبیعی دارد 49-34-32ام ام وحجم 27سی سی ووزیکول سمینال های طرفین نیز مختصری prominent شده اند. دکتر سیپرو فلاکسین3 بسته وداکسی سلیکین 3 بسته واکسی بوتینین 3 بسته تجویز کرد.به همراه لگن آب گرم. الان همان علاعم به علاوه کمر درد اضافه شده که بعضی اوقات خوب میشه..دکتر با این آزمایش وعلایم قرص های زیر رو تجویز کرد. آزمایش کشت ادرار در تاریخ 14/1/90 color=yeloow apperance=semi-clera specific gravity=1030 ph=5 protein=trace glucose=negative ketone=negative bilirubinegative urobilinoge=negative nitrite=negetiveblood/hgb=negative wbc=3-4 rbc=1-2 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=moderate casts=negative crystals=nagative sperm=few دکتر ناپروکسن وdetrusitol 2mgتجویز کرد .الن همان طوری هستم. سونوگرافی در تاریخ27/1/90 هر دوکلیه سایز اکوی کورتیکومدولاری و ضخامت کورتیکال نرمال دارند.سنگ . هیدرونفروز مشهود نبود حالب ها طبیعی بودند.مثانه جداری نرمال دارد.عارضه پاتولوژیک اینتر الومینال مشهود نبود.پروستات با ابعاد سر حد بالای طبیعی و اکوی هموژن مشاهده گردید. البته چند روز پیش. پیش یه متخصص دیگه رفتم که برام آمپول متیل پردنیزولون استات 4عدد که دو تا رو تزریق کردم وقرص سبکس 100و آلپرازولام داد. الان بعضی وقتها موقعای که کمی هم ادرار داشته باشه بهم فشار میاد تا ادرار رو خالی کنم تا سبک بشم حتی اگه مقدارش خیلی کم باشه وحتی چند دقیقه پس از از ادرار کردن .احساس ادرار در آداخل آلتم وحس اذیت کردن رو دارم و کلااین که ادرار همش در داخل آلتم وبیضه هاهست البته ادرارم دارم و کمی ادرار خالی میشه اگه دستشویی برم. ویه حس سنگینی واذیت در قسمتهای مرتبط با مجاری ادراری و قسمت مربوط به پروستات دارم چه پس از ادرار وچه قبل از ادرارکردن دارم.خیلی اذیتم میکنه ..در ضمن قبلا استمنا میکردم والان بعضی وقتها پس از ادرار ترشح از آلت دارمولی نسبت به قبل کمتر شده. بعضی اوقات هم ادرارم دو شاخه هست.سوزش ادرار ندارم.لطفا راهنماییم کنید وبگیید مریضم برای چیه و روش درمانش چیه وجقدر طول میکشه؟ در ضمن الان هم دچارمشکل نعوظ شدم ودیر نعوظ میشم وزود حالت نعوظ خود را از دست مید م و میل جنسی من هم کاهش یافته است.متاهل هم نیستم.شبها هم 2 یا 3ه بار برای ادرار کردن بلند میشم.وبه نظر شما من الان با این علاعم چه روش درمانی و چه داروهایی رو باید وبرای چه مدت مصرف کنم .لطفا کمک کنید. با تشکر
با سلام آقای دکتر، 27 ساله هستم و مجرد، از دوران بلوغم بدجوری جوش می زدم و مرتب دکتر پوست میرفتم ولی هیچ کدام از داروهایی که تجویز میکردند اثر نداشت تا اینکه بعد 12و13 سال تحمل، بدون مصرف دارو، چند سالیه که جوشهام خیلی کم شدند و به ندرت جوش میزنم (تا به حال راکوتان مصرف نکردم) ولی یکی دو ساله که ریزش موی شدید پیدا کردم و موهای ضاید بدنم و کوچکی سینه هام بدجوری آزارم میده، تو این دو سال صد تا دکتر پوست رفتم، انواع و اقسام محلول های ضد ریزش بهم دادند اثر نکرد، با سرچ تو اینترنت متوجه شدم باید دکتر زنان برم،با آزمایش و سونو معلوم شد سطح هورمون مردانه در بدنم بالا رفته و کیست ریز تخمدان دارم، دکتر زنان اسپیرونولاکتون 25 میلیگرم در روز و سیپروترون کامپاند برا سه ماه تجویز کرد که با مصرفشان ریزش موهام کمتر شده و خوشحال شدم ولی با وجود کیست، پزشک گفت مصرف قرص رو قطع کنم!! و اصرار داره برم موهای ضاید رو لیزر کنم و برا ریزش مو دوباره برم دکتر پوست و دوباره محلولهای بی فایده رو مصرف کنم!! در حالیکه من اثر این دو دارو رو خیلی خوب احساس کردم و دوست دارم ادامه بدم چون علاوه بر کم شدن ریزش مو، درد در سینه هام احساس میکنم و امیدوارم بزرگ بشن و از ضخامت موهای ضایدم هم کم بشه.... تو رو خدا نگین برم دکترم رو عوض کنم چون اینکار رو کردم، پزشک زنان دومی گفت موهای ضاید نوک سینه و رو شکمت رو با موچین بردار یا لیزر کن و محلول ضد ریزش مو بزن!!! غافل از اینکه برا درمان کیست تخمدان چه باید بکنم!!!!!! حالا به نظر شما مصرف این قرص ها رو تا کی ادامه بدم؟ مصرف قرص جلوگیری سیپروترون (به همراه اسپیرونولاکتون) ضروریه؟
سلام آقای دکتر من دختری مجرد متولد 16 اسفند 1350 هستم تا اوایل سال 87 دوره پریودی مرتب داشتم اما از اوایل اون سال پریود نمی شدم مگر با قرص و آمپول هر بار هم که به پزشک مراجعه می کردم و آزمایش و سونوگرافی می دادم همه چیز نرمال بود تا سال گذشته مرداد ماه آزمایش دادم و پرولاکتینم 44 بود و پزشک برام آزمایش های تکمیلی نوشت برای مثال اف اس اچ وال اچ و استرادیول و... که اینها همه بالاتر از نرمال بود و متخصص در شهرستان گفت یائسه شدی منهم سریع رفتم تهران پیش یک پزشک متخصص وایشان به من دو عددقرص داستینکس داد و گفت بخور طی دو هفته بعد آزمایش بده اگر پرولاکتینت و بقیه آزمایشها نرمال شده بود تشخیص پزشک قبل اشتباه بوده در هرحال بعد از خوردن همه چیز نرمال شد و من تا ماه تیر امسال با خوردن قرص یاسمین پریود می شدم و همه آزمایشات و سونو که ماهانه می گرفتم نرمال بود و بعد از قطع کردن قرصها تا 18/6 /90من پریود نشدم که میخواستم به دکتر برم چون قرصها را قطع کرده بودم که یکباره پریود شدم و روز سوم آزمایش دادم اف اس اجم 43.2 و ال اچ 11.6و استرادیول 22.41و پرولاکتینم 10.4 و سونو گرافی اندازه رحمم 3*5.7*3.5 سانی متر و اندازه تخمدان چپ2.4*1.3 سانتی متر و راست 2.6*1.5 سانتی متر بود دکتر سونو گرافی گفت اندازه تخمدانهات کوچکتر از نرمال است و اگر نتیجه آزمایشاتت که بالا گفتم مشکل داشته باشه تنبلی تخمدان داری ولی همانطور که گفتم روز سه پریودی من نتایجش به شرح فوق است و تنها اف اس اچم بالا بود لطفا به من بگید چه دردی دارم و چطوری پریودی را مرتب کنم آیا یائسه شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا تنبلی تخمدان و آیا درمان دارد ممنون
با سلام خانم دکتر، دختری 27 ساله هستم و مجرد، از دوران بلوغم بدجوری جوش می زدم و مرتب دکتر پوست میرفتم ولی هیچ کدام از داروهایی که تجویز میکردند اثر نداشت تا اینکه بعد 12و13 سال تحمل، بدون مصرف دارو، چند سالیه که جوشهام خیلی کم شدند و به ندرت جوش میزنم (تا به حال راکوتان مصرف نکردم) ولی یکی دو ساله که ریزش موی شدید پیدا کردم و موهای ضاید بدنم و کوچکی سینه هام بدجوری آزارم میده، تو این دو سال صد تا دکتر پوست رفتم، انواع و اقسام محلول های ضد ریزش بهم دادند اثر نکرد، با سرچ تو اینترنت متوجه شدم باید دکتر زنان برم،با آزمایش و سونو معلوم شد سطح هورمون مردانه در بدنم بالا رفته و کیست ریز تخمدان دارم، دکتر زنان اسپیرونولاکتون 25 میلیگرم در روز و سیپروترون کامپاند برا سه ماه تجویز کرد که با مصرفشان معجزه شد و ریزش موهام کمتر شده و خوشحال شدم ولی با وجود کیست، پزشک گفت مصرف قرص رو قطع کنم!! و اصرار داره برم موهای ضاید رو لیزر کنم و برا ریزش مو دوباره برم دکتر پوست و دوباره محلولهای بی فایده رو مصرف کنم!! در حالیکه من اثر این دو دارو رو خیلی خوب احساس کردم و دوست دارم ادامه بدم چون علاوه بر کم شدن ریزش مو، درد در سینه هام احساس میکنم و امیدوارم بزرگ بشن و از ضخامت موهای ضایدم هم کم بشه.... تو رو خدا نگین برم دکترم رو عوض کنم چون اینکار رو کردم، پزشک زنان دومی گفت موهای ضاید نوک سینه و رو شکمت رو با موچین بردار یا لیزر کن و محلول ضد ریزش مو بزن!!! غافل از اینکه برا درمان کیست تخمدان چه باید بکنم!!!!!! حالا به نظر شما مصرف این قرص ها رو تا کی ادامه بدم؟ مصرف قرص جلوگیری سیپروترون (به همراه اسپیرونولاکتون) ضروریه؟
سلام آقای دکتر من 2 سال پیش زمان خوردن غذا به علت برخورد استخوان ریزی با دندانم یک از دندانهای کرسی ام کمی خرد شد و به عصب رسید فوراً عصب کشی و پر کردم و این اولین باری است که دندانم را عصب کشی می کردم وزمانی که پزشک عکس گرفت گفت دندان بغلی هم باید عصب کشی شود که من اصلاً با آن دندانم مشکلی نداشتم ولی بنا به تشخیص پزشک این کار را کردم بعد از یک مدت کوتاه درلثه ی بالای دندانی که ریخته شد برجستگی شبیه به عفونت یا کیست پیدا شد که قبلاً اصلاً وجود نداشت و همراه با درد هم بود بالاخره تا همین امروز که من این مطلب را می نویسم شاید بابت این دندان و کیست 20 با ر به مطب این پزشک رفتم با اینکه مبلغ کامل عصب کشی و پر کردن دو دندان را پرداخت کردم هر بار مراجعه که به دلیل تشخیص نادرست یا هر دلیل دیگر که مقصر همان پزشک است رفتم مبلغی را بابت ویزیت یا عکس گرفتند و با دو بار جراحی که هر دو بار ناموفق بود و اخرین جراحی دو ماه پیش بود که با خارج کردن کیست و بخیه زدن با اینکه کاملاً تمام موارد را رعایت کردم دوباره کیستی که 2 برابر کیست قبلی بود در لثه ام همان نقطه کمی بیشتر از گذشته همراه با درد بوجود آمده که من را خیلی اذیت می کند و امروز که مراجعه کردم آقای دکتر گفتند بیا از خیر این دندان بگذر و بکش در صورتی که دندانم ظاهری سالم دارد و غیر از مشکل لثه با دندانم مشکلی ندارم من با این همه هزینه حتی هر دوبار جراحی که ناموفق بوده هزینه اش را پرداخت کردم که آقای دکتر حتی به روی خودشان هم نمی آورند و اینکه من اصلاً نمی خواهم دندانم را که جنس خوبی دارد از دست بدهم به نظر شما من باید چیکار کنم واقعاً از پیشنهاد دکتر عصبی شده ام من اگر می خواستم دندانم را بکشم که این همه هزینه نمی کردم . واقعاً برای من که این همه مراقب دندانهایم بودم دیوانه کننده است به نظر من پیشنهاد این دکتر غیر منطقی است لطفاً مرا راهنمایی کنید باید چیکار کنم که مشکل دندانم را متوجه شوند . غیر از عکس از دندان مورد کاملتر دیگر هست که مشکل را مشخص کند ؟

چاپ اعلان ارسال برای دوستان مشترک شوید اضافه به دوست داشتنی ها پرسشکده خانه من باشد


کلیدواژه



 
Poseshkadeh on Google+ Porseshkadeh on Twitter Porseshkadeh on Facebook Porseshkadeh RSS Feed