جستجوجستجو
تبلیغات
تبلیغات متنی
فروشگاه کامپیوتر فیض

نازلترین قیمت بازار در حوزه کامپیوتر و لوازم جانبی

تبلیغات
تبلیغات

پرسشکده > علم و دانش > پزشکی و سلامت
پیوند همیشگی پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر .من 25 سالمه بینیمو عمل کردم ولی الان میخواهم دندانمو اوتوندنسی و چانمو جلو بیارم آیا میتوانم این عملو انجام بدم اخه شنیدم بینی عمل بشه دیگه نباید هیچ عملی انجام بشه
پزشک آنلاین در تاریخ 13 مرداد ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ این سوال را پرسیده است.

تعداد بازدید: 109
گزارش تخلف
پیوند همیشگی پاسخ
با سلام جراحی فک بالا باعث اشکال در نتایج جراحی بینی میشود ولی جراحی چانه و اکثر موارد انجام ارتودونسی مشکلی ایجاد نمیکند

برگرفته از : http://www.drmovahedian.com/ (دکتر بیژن موحدیان)


پزشک آنلاین در تاریخ 13 مرداد ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ به این سوال جواب داده است.





پرسش های مرتبط:
با سلام خدمت جناب عالی من دوچار پیشرویی فک پایین هستم عمل به چه صورت است ایا میتوانم عمل کنم تاثیر پذیر هست من 20 سال دارم و با نکشیدن 2 دندان ششیری فک بالا دچار این مریضی شدم فک بالایم جایی برای دندان عقل ندارد وخیلی در ناحیه گلو وگوش احساس درد میکنم اگر میشه راهنماییم کنید ممنون.
با سلام دختری 23 ساله ام یه به دلیل نا مرتب بودن دندانهام فک بالابه متخصص ارتودنسی مراجعه کردم ولی متخصص به من گفتند که فک پایینم نیاز به عمل داره از شما 1سوال دارم اینکه اگه فک پایینم رو جراحی کنم(فکم در حال حاضر عقب) چونه من هم با دندانهای پایینم جلو میاد یا جای چونم تغییر نمیکنه؟
باسلام خدمت شماآقای دکتر سوال بنده و پاسخ قبلی شما این بود وحالا نتیجه سونوگرافی که انجام دادم این است نظر شما چیست خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایید با تشکر از شما سوال : سلام آقای دکتر من 11 ماه پیش عمل هیدروسل بیضه چپ انجام دادم ولی تا الان خوب نشده ام و بیضه ام هنوز ورم دارد البنه نسبت به فبلاً کمی کوچکتر شده علت آن چیست لطفاً مرا راهنمایی فرمائید و در صورت عود هیدروسل میشود با سون آن را تخله کرد. با تشکر از شما پاسخ : با سلام.بعد از عمل هیدروسل سایز بیضه نسبت به قبل کاهش قابل توجه می یابد ولی تا مدت زیادی سفت تر از بیضه سالم است و گاهی همیشه بزرگتر از بیضه سالم باقی می ماند.در صورت عود باید مجددا عمل شود و پرده تولید کنندۀ مایع اضافی به طور کامل برداشته شود.تخلیه با سوزن موقتا مایع را تخلیه می کند اما ظرف چند روز دوباره مایع جمع می شود و هیچ فایده ای ندارد. [ 1390-01-25 ] The size and echogenicity of both testis are normal. Rt epididymis have normal sizeand echo There is a 8mm spermatocele in the head of Lt epididymis. Tail of Lt epididymis is mildly prominent. There is no evidence of varicocele in pampiniform plexus. Hydrocele is not evident.
باسلام وخسته نباشید من چندسال پیش عمل زیبایی بینی انجام دادم و یکسال ونیم پیش مجددا عمل پیوند غضروف برای بهبود گودی روی بینی انجام شد ولی نوک ببینی هنوز مقداری ورم داره میخواستم بدونم ایا برطرف میشه ؟دوسه بار هم امپول کناکورت زدم ولی زیاد موثر نبوده حتی یکبار باعث آبسه شد میخواستم بدونم چه راهی برای برطرف شدن ورم وجود داره و سوال دیگراین که پدهایی که تحت عنوان کوچک کننده بینی دربازارهست واقعا موثرهستند؟ واگرهستند برای من که پیوند غضروف دارم قابل استفاده هستند؟ ممنون میشم اگر سوالاتم رو جواب بدین
با سلام و عرض خسته نباشی خدمت آقای دکتر عزیز من متاهل هستم و حدود 2 سال پیش واریکوسل گرید 2 سمت چپ داشتم که توسط یکی از پزشکان اصفهان عمل شدم اما پس از عمل ایشان برای من آزمایش اسپرم ننوشتند و به یه معاینه سرپایی اکتفا کردند و من تقریبا 10 روز بعد از عمل یک رابطه داشتم و وقتی خودم بیضه ام رو وارسی میکردم هنوز همون طوری بود که قبل عمل بود یعنی توده رگ رو احساس میکردم و وقتی دوباره مراجعه کردم به دکتر گفت موردی نیست و الان که مدتها میگذرد من وقتی زور میزنم فقط بیضه سمت راستم به سمت بالا حرکت میکنه و حالت ایستادن بیضه ها هم تغییری نکرده همچنین وقتی تحریک میشم ولی انزال صورت نمیگیره و گاهی اوقات بی دلیل درد داخل بیضه سمت چپم ام احساس میکنم که خیلی رنج آوره مثل درد قبل عمل واریکوسل میخواستم ببینم آیا من دوباره واریکوسل دارم یا مشکلی نیست؟ در ضمن من و همسرم هنوز اقدامی برای بچه دار شدن انجام ندادیم ایا این قضیه مشکل سازه؟ لطفا اگه ممکنه بطور کامل منو راهنمایی کنین و اطلاعات جامعی در اختیارم بگذارین قبلا از زحمات بی دریغ شما کمال تشکر و سپاسگذاری را دارم.

چاپ اعلان ارسال برای دوستان مشترک شوید اضافه به دوست داشتنی ها پرسشکده خانه من باشد


کلیدواژه



 
Poseshkadeh on Google+ Porseshkadeh on Twitter Porseshkadeh on Facebook Porseshkadeh RSS Feed