جستجوجستجو
تبلیغات
تبلیغات متنی
فروشگاه کامپیوتر فیض

نازلترین قیمت بازار در حوزه کامپیوتر و لوازم جانبی

تبلیغات
تبلیغات

پرسشکده > علم و دانش > پزشکی و سلامت
پیوند همیشگی پرسش
    سلام و وقت بخیر دلیل مزاحمتم اینه که من به یک یاز همکار ان شما در اصفهان که متخصص پوست و مو هستن برای تزریق بوتاکس مراجعه کردم ولی ایشان تزریق دیسپورت ندارن و فرمودن دیسپورت وارد نم یشه و ما مارک کانادایی رو تزریق می کنیم د رصورتی که من شنیدم کانادایی وجود نداره و همه چینی هستن میشه لطفا راهنمایی کنید ایشون گفتن ما درموتو کانادایی ( البته اگه درست متوجه شده باشم) و اینکه شما چی تزریق م یکنید و هزینه آن برای پا کلاغی دور چشم و پیشانی البته با چروک های خیلی کم چقدر است ممنون از راهنمایی و وقتی که می گذارید
پزشک آنلاین در تاریخ 18 آبان ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ این سوال را پرسیده است.

تعداد بازدید: 242
گزارش تخلف
پیوند همیشگی پاسخ
تمام بوتاکس ها ذر ایران قاچاق وچینی می باشند ولی دیسپورت زیر نظر وزارت بهداشت است وداروخانه های هلال احمر دارند .در کلینیک هور دیسپورت تزریق می شود .

برگرفته از : http://www.doctormaleki.com/ (دکتر مریم ملکی)


پزشک آنلاین در تاریخ 18 آبان ماه سال 1393 در ساعت 12:00 ق.ظ به این سوال جواب داده است.





پرسش های مرتبط:
سوال : سلام خسته نباشید.دختری 28 ساله هستم ساکن تهران پوست صورتم تا قبل 20سالگی سبزه تند بود و مشکلی نداشتم اما از بعد آن شروع به تیره تر شدن کرد به طوری که الان به شدت تیره و کدر شده.توی این مدت به پزشکان زیادی مراجعه کردم که انواع کرمها ودارو ها روتجویز کردن اما تاثیری نداشت حتی بعد از اینکه در سایت شما مطالبی راجع به درمان با لیزر خواندم چون امکان سفر به اصفهان رو نداشتم در تهران به دکتر دهداری متخصص لیزر درمانی مراجعه کردم وایشان یک دوره 20جلسه ای لیزربهمراه میکرودرم و کرمهای روشن کننده خارجی رو انجام دادن که هزینه زیادی برایم داشت اما باز هم نتیجه نگرفتم و در جلسه آخر متوجه شدم فقط از لیزر کم توان استفاده کردن وگفتن ریسک لیزرهای دیگه خیلی زیاده و بهتره انجام ندم .(به هر حال از لحاظ مالی هم دیگه امکانشو ندارم) وتمام این پزشکان در پایان کار چون میدیدن نتیجه زیادی نداشت میگفتن ارثی و ژنتیکیه وکاریش نمیشه کرد حالا سوال من از شما اینه که آیا امکان داره برای من که در تمام افراد خوانواده و حتی اقوام دورم چنین موردی وجود نداره و نداشته وحتی اصالتا اصفهانی هستم و کاملا مطمئن هستم که ژنتیکی و ارثی نیست این مشکلم رو بشه اسم ارث وژنتیک روش گذاشت؟اگه اینطوره پس چرا قبل از بیست سالگی شدتش کمتر بود؟آیا ممکنه علتش بیماری یا هر چیزه دیگه ای باشه ؟این موضوع بشدت زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ممنون پاسخ : خانم عزيز ليزر كم توان نمي تواند روي تيرگي تاثيري داشته باشد ليزر كيوسويچ مخصوص رفع تيرگي صورت است كه با كربن استفاده مي كند پزشك شما احتمالا تجهيزات كامل را ندارند . [ 1390-01-22 ] سوال : ممنون خانم دکتر اما من جواب سوالم رو نگرفتم اینکه وقتی در افراد فامیل وخوانواده ام هیچکس با این شدت تیرگی پوست وجود نداره بازم میشه این مشکل من رو ژنتیکی دونست؟در ضمن من راجع به لیزر کیوسویچ به دکتر گفتم ولی ایشو گفتن اگه خودت کاملا مسولیتشو میپذیری به یه کلینیک معرفیت میکنم ولی ریسکش خیلی بالاست.در کل حسابی منو ترسوندن که طرفش نرم .شما هم این ریسک بالا رو تایید میکنید؟لطفا اگه میشه هردو سوالم رو جواب بدیدبازم بابت جوابتو ممنون پاسخ : بب خشيد من مشكل اصلي شمارا به ياد نمي آورم [ 1390-02-14 سلام مجدد خسته نباشیدلطفا راجع به ژنتیکی بودن مشکلم توضیح بدید ممنون میشم
سلام خسته نباشید.دختری 28 ساله هستم ساکن تهران پوست صورتم تا قبل 20سالگی سبزه تند بود و مشکلی نداشتم اما از بعد آن شروع به تیره تر شدن کرد به طوری که الان به شدت تیره و کدر شده.توی این مدت به پزشکان زیادی مراجعه کردم که انواع کرمها ودارو ها روتجویز کردن اما تاثیری نداشت حتی بعد از اینکه در سایت شما مطالبی راجع به درمان با لیزر خواندم چون امکان سفر به اصفهان رو نداشتم در تهران به دکتر دهداری متخصص لیزر درمانی مراجعه کردم وایشان یک دوره 20جلسه ای لیزربهمراه میکرودرم و کرمهای روشن کننده خارجی رو انجام دادن که هزینه زیادی برایم داشت اما باز هم نتیجه نگرفتم و در جلسه آخر متوجه شدم فقط از لیزر کم توان استفاده کردن وگفتن ریسک لیزرهای دیگه خیلی زیاده و بهتره انجام ندم .(به هر حال از لحاظ مالی هم دیگه امکانشو ندارم) وتمام این پزشکان در پایان کار چون میدیدن نتیجه زیادی نداشت میگفتن ارثی و ژنتیکیه وکاریش نمیشه کرد حالا سوال من از شما اینه که آیا امکان داره برای من که در تمام افراد خوانواده و حتی اقوام دورم چنین موردی وجود نداره و نداشته وحتی اصالتا اصفهانی هستم و کاملا مطمئن هستم که ژنتیکی و ارثی نیست این مشکلم رو بشه اسم ارث وژنتیک روش گذاشت؟اگه اینطوره پس چرا قبل از بیست سالگی شدتش کمتر بود؟آیا ممکنه علتش بیماری یا هر چیزه دیگه ای باشه ؟این موضوع بشدت زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ممنون
با سلام و خسته نباشید خدمت شما خانم دکتر من پسر 20 ساله ای هستم موهای سرم بوره واز 18سالگی متوجه شدم که موهای سرم شروع به ریزش کرده و اوایل از داروهای گیاهی استفاده کردم وبه علت اینکه نتیجه نگرفتم به دکتر مراجعه کردم و دومین دکترم که از دکترهای با تجربه و خوبی بود داروهای ایشان روی موهایم اثر گذاشت اما از 8 ماه پیش از مصرف داروی موضعی که بر سرم بمالم خسته شدم اما الان موهای سرم خیلی کم پشت شده و به تازگی با مزوتراپی آشنا شدم می خواستم بدونم مزوتراپی برای من که ریزش ارثی از سمت پدری و مادری دارم تاثیر دارد و اگر آره مزوتراپی بیولوژیک بهتره یا مزوتراپی تزریق ماینوکسیدل ممنون میشم اگه جوابمو بدین
با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب زنی 26 ساله هستم که 45 روز پیش دچار زایمان زودرس در هفته 31 حاملگی شدم و البته این اولین بارداریم بود . در کل تا هفته 30 و 5 روز دوران بارداری کاملا خوب و راحتی داشتم و تمام آزمایشها و سونوگرافیهایی که در این مدت انجام دادم عالی بود و هیچ مشکلی نداشتم . حتی ویار هم نداشتم و چون خودم تهران زندگی می کنم و پدر و مادرم قم هستند ، معمولا هر هفته به قم می رفتم ، البته با ماشین خودمان و در این مدت کمترین مشکلی نداشتم تا این که زمانی که 30 هفته و 5 روز بودم ، صبح که از خواب بیدار شدم ، دیدم که کیسه آبم پاره شده . سریع به بیمارستان رفتم و بستری شدم . البته در سونویی که انجام دادم هنوز میزان آب خوب بود و آب زیادی از دست نرفته بود . هم چنین معاینه شدم و دهانه رحم 1 سانت باز شده بود . به مدت 6 روز در بیمارستان بستری بودم و دو نوبت آمپول بتامتازون هم برای تکمیل ریه جنین دریافت کردم و در این مدت در استراحت مطلق بودم و حتی برای دست شویی هم از لگن استفاده می کردم و مرتبا در سرمم آنتی بیوتیک تزریق می شد تا این که در روز ششم دچار تب و لرز شدم و بنا به نظر دکتر ختم حاملگی انجام شد ودر معاینه ای که دوباره انجام شد ، دهانه رحم 1 سانت باز بود ، اما چون بچه بریچ بود سزارین شدم . ابتدا که بچه متولد شد ، از لحاظ تنفسی در وضعیت مناسبی نبود و سریع به nicu منتقل شد وچند روزی تنفس مصنوعی داشت . اما کم کم وضعیتش بهتر شد و تقریبا روز به روز نیازش به اکسیژن کمتر می شد تا این که در روز 26 ام به دلیل خونریزی مغزی و تشنج فوت شد و دکتر علت آن را تنها نارس بودن عنوان کرد . حال سوال من از شما این است که اگر بخواهم دوباره برای بارداری اقدام کنم ، چه زمانی مناسب است و قبل از آن چه کارهایی لازم است انجام شود تا دوباره این مشکل پیش نیاید ؟ البته با دکترم که مشورت کردم ( ایشان از جمله دکترهای بسیار حاذق و ماهری هستند ) گفتند که تا 6 ماه باید صبر کنم و در این مدت قرصهای اسید فولیک و آهن را حتما مصرف کنم و یک سونوگرافی از روی شکم انجام دهم ( سونو از رحم و ضمائم آن ) . هم چنین باید معاینه واژینال شوم و یک عکس رنگی از رحمم بگیرم تا علت زایمان زودرسم مشخص شود و البته گفتند که در هر صورت در بارداری بعدی لازم است که دهانه رحمم دوخته شود ؟ حال می خواهم بدانم آیا برای هر کسی که سابقه زایمان زودرس داشته باشد باید دهانه رحم دوخته شود یا فقط برای کسانی که نارسایی گردن رحم دارند و آیا ممکن است که پاره شدن کیسه آبم در اثر نارسایی گردن رحم باشد و آیا این نارسایی در عکس رنگی از رحم مشخص می شود ؟ هم چنین من شنیده ام که خود عمل سرکلاژ ممکن است باعث عفونت و پاره شدن کیسه آب و زایمان زودرس شود . این مطلب تا چه اندازه صحت دارد و به نظر شما برای کسی چون من با این سابقه ، عمل سرکلاژ مفید است ؟ و اگر این عمل انجام شود تا چه حد می توان به یک زایمان ایده آل و به موقع امیدوار بود ؟ چون من از این عمل و عوارض و دردهای بعد از آن خیلی می ترسم . البته من در طول 4 هفته قبل از این که کیسه آبم پاره شود ، هر 4 هفته مسافرت به قم را داشتم و هم چنین در طول یک هفته قبل از این اتفاق هم دو بار مهمان داشتم و من هم از جمله کسانی هستم که زمانی که مهمان دارم حسابی خودم را خسته می کنم و نیز 4-5 روز قبل از این اتفاق نزدیکی داشتم . هم چنین در طول دوره بارداری از نظر روحی به شدت تحت فشار بودم و خیلی اوقات به دلیل مسائل روحی بسیار گریه می کردم .حال می خواستم ببینم آیا ممکن است پاره شدن کیسه آبم به این دلایل باشد ؟ و یک سوال دیگر این که آیا بریچ بودن جنین تاثیری در پاره شدن زودهنگام کیسه آب دارد ؟ خواهشمندم مرا راهنمایی کرده و از این نگرانی در آورید . قبلا از پاسخهای شما متشکرم و از این که سوالاتم زیاد و طولانی است پوزش می طلبم .
سلام من 28 سال دارم حدد یک سال پیش وقتی ادرار میکردم بعد از ادرار کردن چند قطره ادرار در آلتم باقی میماند ودر حدود 4 یا 5 ماه قبل دچار تکرار ادرار با قطر زیاد و مقدار زیاد وشب ادراری 2یا 3 بار شدم البته بعضی وقتها ادرارم رو نگه میداشتم واز حدود 2و3 ماه اخیردرپی نگه داشتن یک روز مدفوع به مدت حدود 3ساعت این مشکلات شروع شد در موقع ادرار کردن دچار تاخیر در شروع ادرار وودر بعضی وقتها فشار ادرارم قوی و ضعیف میشود به متخصص اورولوژیست مراجعه کردم با این آزمایشات در تاریخ5/12/89 color=yellow appearance=semi-clear specific gravity=1030 ph=5 protein=negative glucose=negative ketone=negative bilirubin=negative urobilinogen=negative nitrite=negative blood/hgb=negative sperm=many wbc=4-7 rbc=0-1 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=many casts=granular=0-1 crystals=negative psa=1 در سونوگرافی هم مثانه نرمال است کمی دبری در مثانه دیده میشود.پروستات حجم وسایز بیش از طبیعی دارد 49-34-32ام ام وحجم 27سی سی ووزیکول سمینال های طرفین نیز مختصری prominent شده اند. دکتر سیپرو فلاکسین3 بسته وداکسی سلیکین 3 بسته واکسی بوتینین 3 بسته تجویز کرد.به همراه لگن آب گرم. الان همان علاعم به علاوه کمر درد اضافه شده که بعضی اوقات خوب میشه..دکتر با این آزمایش وعلایم قرص های زیر رو تجویز کرد. آزمایش کشت ادرار در تاریخ 14/1/90 color=yeloow apperance=semi-clera specific gravity=1030 ph=5 protein=trace glucose=negative ketone=negative bilirubinegative urobilinoge=negative nitrite=negetiveblood/hgb=negative wbc=3-4 rbc=1-2 epithelial cells=0-1 bacteria=negative mucus=moderate casts=negative crystals=nagative sperm=few دکتر ناپروکسن وdetrusitol 2mgتجویز کرد .الن همان طوری هستم. سونوگرافی در تاریخ27/1/90 هر دوکلیه سایز اکوی کورتیکومدولاری و ضخامت کورتیکال نرمال دارند.سنگ . هیدرونفروز مشهود نبود حالب ها طبیعی بودند.مثانه جداری نرمال دارد.عارضه پاتولوژیک اینتر الومینال مشهود نبود.پروستات با ابعاد سر حد بالای طبیعی و اکوی هموژن مشاهده گردید. البته چند روز پیش. پیش یه متخصص دیگه رفتم که برام آمپول متیل پردنیزولون استات 4عدد که دو تا رو تزریق کردم وقرص سبکس 100و آلپرازولام داد. الان بعضی وقتها موقعای که کمی هم ادرار داشته باشه بهم فشار میاد تا ادرار رو خالی کنم تا سبک بشم حتی اگه مقدارش خیلی کم باشه وحتی چند دقیقه پس از از ادرار کردن .احساس ادرار در آداخل آلتم وحس اذیت کردن رو دارم و کلااین که ادرار همش در داخل آلتم وبیضه هاهست البته ادرارم دارم و کمی ادرار خالی میشه اگه دستشویی برم. ویه حس سنگینی واذیت در قسمتهای مرتبط با مجاری ادراری و قسمت مربوط به پروستات دارم چه پس از ادرار وچه قبل از ادرارکردن دارم.خیلی اذیتم میکنه ..در ضمن قبلا استمنا میکردم والان بعضی وقتها پس از ادرار ترشح از آلت دارمولی نسبت به قبل کمتر شده. بعضی اوقات هم ادرارم دو شاخه هست.سوزش ادرار ندارم.لطفا راهنماییم کنید وبگیید مریضم برای چیه و روش درمانش چیه وجقدر طول میکشه؟ در ضمن الان هم دچارمشکل نعوظ شدم ودیر نعوظ میشم وزود حالت نعوظ خود را از دست مید م و میل جنسی من هم کاهش یافته است.متاهل هم نیستم.شبها هم 2 یا 3ه بار برای ادرار کردن بلند میشم.وبه نظر شما من الان با این علاعم چه روش درمانی و چه داروهایی رو باید وبرای چه مدت مصرف کنم .لطفا کمک کنید. با تشکر

چاپ اعلان ارسال برای دوستان مشترک شوید اضافه به دوست داشتنی ها پرسشکده خانه من باشد


کلیدواژه



 
Poseshkadeh on Google+ Porseshkadeh on Twitter Porseshkadeh on Facebook Porseshkadeh RSS Feed